MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Konto VIP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak sprawdzić czy zakupione konto VIP już jest aktywne
Wystarczy wejść na serwer i zobaczyć (toteż zależy od trybu).
(19-April-2019 19:44:02)McTrawaPl napisał(a): [ -> ]Wystarczy wejść na serwer i zobaczyć (toteż zależy od trybu).

Co to znaczy zależy od trybu?

Kupiłam zapłaciłam przelewem i nie mam nigdzie vipa
Tryb serwera... NP. Survival, BrutalLife itp.
(19-April-2019 20:16:08)McTrawaPl napisał(a): [ -> ]Tryb serwera... NP. Survival, BrutalLife itp.

creative kupiłam ogulnego tego pierwszego
[font=Tahoma][/font]
Na którym serwerze? Bo też może być opcja, że przypadkowo zamówiłaś na np. Mineserwerze, a chciałaś na Minefoxie. Jeśli w ogóle nie doszło to musiałabyś napisać na maila, według tego wzoru:

Jeżeli nie dostałeś zamówionej usługi należy napisać E-Mail na adres MINESERWER@ZARABIAM.COM

W treści Maila musi znajdować się:

---------PRZELEW---------
1) Twój nick na serwerze:
2) Data i godzina wysłania:
3) Emial podany przy kupnie usługi:
4) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
5) ID TRANSAKCJI:

Weryfikacja twojego konta potrwa do 24 godzin. W weekendy do 48 godzin - lub dłużej
(19-April-2019 20:46:16)McTrawaPl napisał(a): [ -> ]Na którym serwerze? Bo też może być opcja, że przypadkowo zamówiłaś na np. Mineserwerze, a chciałaś na Minefoxie. Jeśli w ogóle nie doszło to musiałabyś napisać na maila, według tego wzoru:

Jeżeli nie dostałeś zamówionej usługi należy napisać E-Mail na adres MINESERWER@ZARABIAM.COM

W treści Maila musi znajdować się:

---------PRZELEW---------
1) Twój nick na serwerze:
2) Data i godzina wysłania:
3) Emial podany przy kupnie usługi:
4) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
5) ID TRANSAKCJI:

Weryfikacja twojego konta potrwa do 24 godzin. W weekendy do 48 godzin - lub dłużej

Dobrze zaczekam i zobacze w poniedziałek Smile
Heart
Przekierowanie