MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ban a Skyblocku za nic.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam piszę do was w sprawie dostania bana na 2 dni z powodu tak zwanego przez admian ,,zaśmiecania helpopu oraz wulgaryzmów,, Jeżeli wulgaryzmy jeszcze tak to zaśmiecanie helpopu już nie. Osobnik o nicku Jacek898 wyzywał mnie na czacie a admin na to nie zareagował tylko ja dostałem wyciszenie a jemu nic nie zrobiono. Dlatego jak dostałem wyciszenie jedyną opcją było pisanie na helpopie, żeby ty cofnąć albo chociaż ukarać 2 gracza za wyzywanie mojej osoby. Admin poproszony o ukaranie gracza Jacek898 nić nie zrobił tylko bo nie maił dowodów to napisałem mu, żeby sprawdził logi a ten mi odpisał, że nie ma do nich dostępu to jest jakiś żart. Na koniec proszę o unbana oraz ukaranie gracza Jacek898 dla dowodów daje screeny.
Nie wiem dlaczego, ale nie mogę wstawić screenów albo po prostu nie wiem jak. No cóż jak jakiś admin odpowie to mogę mu wysłać screeny na fb.
Prośby o ub składamy w tym dziale http://mineserwer.pl/Forum-Odbanowania wg wzoru

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie