MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: ban za nic na MF
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,
Dzis dostalem bana za ''wulgaryzmy i obraza ADM,, wchodze dzis wieczorem i patrze ban nw co sie odwalilo ale ja nie przeklinam mam prawie 11 lat ale nie mowie wulgaryzmow i nie przypominam sobie jak obrazam administratora bo ostatnio go wogole nie widzialem wiec nie wiem za co ten ban jakis falszywy czy co nw bo nie bede mogl grac o 23 a chcialem jeszcze teraz!
prosze o szybka odpowiedz bo chce jeszcze dzis zagrac!

Kolega byl online i tera rozmawiam na tsie mowil ze ktos mi sie wkradl na konto a ja bylem w gosciach....

Wiem ze taki typek :alexalexpl podawalismy sobie haslo on mi dal halszywe a ja prawdziwe i ADM TheHappyMonster zabronil mu wejscia na moje konto a on nadal wchodzi
wiec to on to zrobil wiec dla niego nalezy sie ban!
(17-April-2019 20:57:02)Mefisto720 napisał(a): [ -> ]http://mineserwer.pl/Temat-Skarga-MF-Skarga
Mefisto mowie ze byl wlam na konto ja w tym czasie bylem w gosciach
Bana dostaje konto, nie osoba która na nim siedzi. Więc nie ważne kto na tym koncie był, regulamin został złamany. Na przyszłość pilnuj lepiej konta i nie udostępniaj nikomu swojego hasła Smile
to niech kolega który grał na twoim koncie sponsoruje Ci unbana, odpowiadasz za wszystko co się dzieje na twoim koncie, skoro dajesz innym swoje hasla sam sobie jestes winny.
Jak udowodnisz że to on to również otrzyma bana.
[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie