Nazwa użytkownika zbanowanego :
XlaXPL
Jesteś recydywistą?:
Nie nie jestem
Dlaczego chcesz dostać unbana:
Ponieważ dostałem go nie słusznie. Otrzymałem powiadomienie iż zostałem zbanowany za rzekome używanie cheat'ów których jednak w rzeczywistości nie posiadam. Pomocnik którego pytałem o to za co zostałem zbanowany skierował mnie tu.

(ironhide)
Serwer: MineSerwer.pl (Wojownicy Dusz)
[color=#FF0000][b]Powierdzam że nie posiadasz cheatów (tak mi się wydaje

)
Ja tam nie wiem czy ich nie posiadasz masz nagranie jakieś ze ich nie posiadasz
Oooooo zapomniałem! Musisz też wstawić na cb skargę.
no i ty prosisz o UB masz taką aure ze raz miałeś laga a ja użylem rog i uderzyłem cie 5 razy i nie padłeś tylko jeszcze mnie zabileś auro
@UP
To że ty nie potrafisz mnie trafić to nie moja wina a poza tym mam nowy komputer i internet 20 mb/s więc o lagu z mojej strony nie mówmy.
PS. Ja nie proszę o UB ja się go domagam bo chatów nie używam.

2 PS. Zdanie rozpoczynamy wielką literą i kończymy kropką.
XlayPL nie ma cheatow potwierdzam to dobry ziomus

co ogarnia strefy ;p
Po 1. nie ja cb zbanowałem, ja tylko skierowałem osobę składającą skargę więc oprawca bana nieznany
Po 2. skoro cb zbanowali za cheaty to pewnie mieli ku temu jakiś powód
Po 3. słyszałem że jak da się1 cheaterowi UB to zjawią się kolejni widząc że my tak łatwowierni, że damy się nabrać na niewinność i chęć osoby na przyszłe cheatowanie
Co do samej skargi składam swoje 3 klocki. XlaXPL na 100% nie mógł mieć cheatów bo kilka razy go sklepałem a on bił max niepodejrzanie jedyne co u niego widać było to to że umie wykorzystać przedmioty specjalne. Znam graczy, po zabiciu z automatu każdego aurą nazywają tylko dlatego że ich zabito, bo chcieli pokazać że oni to koxy. Powiem to tylko raz: Kto raz się nauczył PvP ten umie wykorzystać to i nie trzeba się na niego skarżyć głupio, bo prawda taka że znał PvP a jak wiemy PvP jak kilka innych rzeczy w MC jest podzielone na przedziały umiejętności i tyle. Prośbę zostawiam do rozpatrzenia przez Kalisa i chcę widzieć skargę na gracza, gdzie były dowody pokazane, w alternatywnym wypadku chcę poznać oprawcę bana i tyle.
(28-August-2015 15:54:01)ironhide napisał(a): [ -> ]XlaXPL na 100% nie mógł mieć cheatów bo kilka razy go sklepałem a on bił max niepodejrzanie jedyne co u niego widać było to to że umie wykorzystać przedmioty specjalne.
Na 100% to nie mógł mieć cheatów jak się z Tobą klepał, nie wiesz jak było w sytuacji gdzie klepał się z innymi.
Wieczorem sprawdzę czy nie ma bana ode mnie. Nagrania mam na innym kompie.
(28-August-2015 15:54:01)ironhide napisał(a): [ -> ]Po 1. nie ja cb zbanowałem, ja tylko skierowałem osobę składającą skargę więc oprawca bana nieznany
Po 2. skoro cb zbanowali za cheaty to pewnie mieli ku temu jakiś powód
Po 3. słyszałem że jak da się1 cheaterowi UB to zjawią się kolejni widząc że my tak łatwowierni, że damy się nabrać na niewinność i chęć osoby na przyszłe cheatowanie
Co do samej skargi składam swoje 3 klocki. XlaXPL na 100% nie mógł mieć cheatów bo kilka razy go sklepałem a on bił max niepodejrzanie jedyne co u niego widać było to to że umie wykorzystać przedmioty specjalne. Znam graczy, po zabiciu z automatu każdego aurą nazywają tylko dlatego że ich zabito, bo chcieli pokazać że oni to koxy. Powiem to tylko raz: Kto raz się nauczył PvP ten umie wykorzystać to i nie trzeba się na niego skarżyć głupio, bo prawda taka że znał PvP a jak wiemy PvP jak kilka innych rzeczy w MC jest podzielone na przedziały umiejętności i tyle. Prośbę zostawiam do rozpatrzenia przez Kalisa i chcę widzieć skargę na gracza, gdzie były dowody pokazane, w alternatywnym wypadku chcę poznać oprawcę bana i tyle.
Czyli uważasz że jak kilka razy się z nim klepałeś to nie ma cheatów ?
Ludzie mają wykupione przedmioty za 100-200 zł i graja na cheatach