MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Nabijam posty ^^
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam , chciałbym przedyskutować pewną sprawę a między innymi ''Nabijanie postów'' . Czasami w środku dyskusji ktoś napiszę jedno wyrazowy post a wszyscy ''Nie nabijaj postów !'' graczom się przyda ta wypowiedź :

Nabijanie postów -Pisanie postów krótkich nic nie wnoszących do tematu ...

Moim zdaniem za te wypowiedzi "Nie nabijaj postów " i dawanie za krótkie wypowiedzi minusów jak ma to Gosia w naturze powinny być warny !

A druga sprawa to ortografia na chacie na MS , jedna osoba napiszę ''jusz'' a wszyscy już*
już
haha ale dzieciak
...

I nie wiem dlaczego przecież nasz mózg czyta całe słowa a nie tylko litery np. każdy potrafi to przeczytać :

Czy zasnatawiasz się dlazcego potrfaimy cztyać skomlpikoawne zworty , nawet w przpyadku ich znikeształcenia ?

Ważne jest żeby pierwsza i ostatnia litera była dobrze zapisana !

NARA !
Kiedyś pamiętam że Młody Gold zrobił wątek i pisał coś tam o nabijaniu postów że panuje jakaś głupia moda na taką gadkę...
Dobra ale to nic, ta ortografia dzieci/młodzieży na chacie i jej poprawianie : ten spam z jednego błędu ...
Do zamknięcia, autor zbanowany.
Ale Ortografia.... Mnie to denerwuje więc poprawiam ponieważ jestem osobą która.. Dba o Język Polski. Powiem tak nie jestem idealna w ortografi ale też nie najgorsza. Jak nie wiem czy to jest przez ż czy rz to piszę ten wyraz w internecie, i mi wyskakuje. Tyle na ten temat
bye
Posty które nic nie wnoszą do tematu są ukrywane, nagradzane warnem lub banowaniem użytkownika.
Co do poprawy orto - co niby sam ostatnio robiłeś na czacie?
Nie wiem, co miał na celu przekazać ten temat. Jeżeli widzisz post niezgodny z tematem - zawsze możesz go zgłosić.

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie