MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skille
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Co myślicie o pomyśle?
Zrobić umiejętności do każdej klasy, które się szkoli u mistrza za jakieś starożytne zapiski (item), które są w starożytnych miejscach np. piramida. Np za 7x Starożytne zapiski dalekiego skoku można mistrzowi dać i można wtedy przystąpić do treningu zakończonego egzaminem, po ukończeniu można używać umiejętności poza treningiem np
Daleki skok
parkoury
Wytrzymałość
wytrzymaj minutę walkę z mobem bez eq
Po zebraniu i oblaniu można jeszcze raz wrócić, ale coś trzeba zrobić, żeby być ,,godzien do uczenia się".
Każda klasa może zdobyć daną umiejętność, ale np. dla wojownika ciężej zdobyć np teleportację niż dla maga.
Przykładowe umiejętności:

-Unik (np lvl 1 - 10) - (łatwiej ma strzelec) + 2,5% szansy na unik na pvp - test: nie dać się trafić ani 1 raz przez moby,
-Teleportacja (1 - 10) - (mag) o +1,5 kratki (tak wiem, że to op, można dopuścić w określonych miejscach - Test: Speed Run
-Osłona (1 - 10) - + 1 kratka co lvl (chroni przed atakami z odległości - żeby nie psuło mobów to nie przed wszystkimi)

Co myślicie?
[/quote]
Jestem Za !!!
Ja osobiście jestem na minus. Obecnie każda klasa jest dobrze wyważona. Chcąc wprowadzić coś takiego trzeba to napisać, wywazyc i na samym końcu wdrożyć w życie, a tak czy siak po jakimś czasie graczom się to znudzi i znowu będzie proszenie o nowe skille, runy i inne tego typu rzeczy.
Ciekawiej będzie, coś nowego
Banan dużo razy mówił że "Nie wykonuje cudzych zachcianek", z resztą nawet jeśli to kiedy on miałby to zrobić? Przyszedł okres, w którym Banan ma po prostu "waaaaay too much on his god damn head right now"
Jestem za!
Lecz z tym teleportowanie to banan by się trochę namęczył = P
(16-April-2019 16:28:57)Pawel790 napisał(a): [ -> ]Jestem za!
Lecz z tym teleportowanie to banan by się trochę namęczył = P

Czemu namęczył?
I tak to były tylko propozycje.
Żeby gracze tego źle nie wykorzystywali ;/
bezsensowne propozycje calkowicie nieprzemyslane, niestety czolg nie masz elementarnej wiedzy na temat tego jak sie tworzy serwery, pluginy czy skrypty... nawet nie chce mi sie tłumaczyć, gdyz nie masz elemetarnej wiedzy w tym zakresie więc i tak zbyt wiele byś nie skumał. Oczywiscie to nie zaden atak, nie jestes jedny ktory bez przemyslunku pisze nieprzemyslane rzeczy które wpadna mu do glowy. Nie mniej doceniam checi.
Stron: 1 2
Przekierowanie