MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] Odbanowanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
GacuszPL
Nie byłem, był to pierwszy raz
Ponieważ lubie na nim grać z przyjaciółmi
Zostałem zbanowany i odwołuje się do tego bana. Powodem bana było kopanie AFK i jest to fałszywy zarzut, ponieważ posiadam dwa monitory i na jednym był odpalony MC, a na drugim Messenger. Przez chwile musiałem podopisywać na wiadomści i przez ten czas dostałem bana.
Maciewek
Minefox.pl
Cześć.

Na początku napisałem do ciebie na msg z pytaniem czy jesteś:

[17:31:17] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> (G) GacuszPL » ] jestes?
[17:31:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> (G) GacuszPL » ] widze, ze kopiesz AFK. 2 minuty na odpowiedz.

Nie dostałem odpowiedzi. Po chwili zauważyłem, że kopiesz stone łapką, czyli musiał ci się skończyć kilof, a to znaczy, że kopiesz tutaj już od dłuższego czasu. Próbowałem zwrócić twoją uwagę na wiele sposobów, postawiłem przed tobą obsydian czy też machałem do ciebie łapką - nie było możliwości, że tego nie zauważyłeś.

Kopanie AFK na naszym serwerze jest zakazane, a wszystko wskazywało na to, że nie było Cię przy komputerze podczas mojej ,,kontroli".
Cytat:1. Zabrania się pod karą trwałej blokady korzystania ze stoniarek pozostając w stanie AFK.
http://mineserwer.pl/Temat-Regulamin-kor...-spawnerów

Kara jest słuszna i nie ma podstaw, aby ci ją zdjąć, jednak jestem w stanie skrócić ci ją do 3 dni.
Hejka, okej rozumiem. Ta sytuacja się nie powtórzy panie władzo Big Grin. Widać że administracja stoi na wysokim poziomie na tym serwerze.
Dziękuje za skrócenie kary.
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie