MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] Eldomeldo
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego : eldomeldo
[b]Czy byłeś kiedyś karany?: nie
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana : Chce dostać unbana, ponieważ jestem czysty. Logi z bp mówią same za siebie, lecz w koszu miałem 2huzuni -, które były z minecrafta premium, a ja podczas sprawdzania i ogólnie gram na crystal launcherze (blazingpack)
[b]Treść Bana: Wspomagacze XDDDD, mialem BP i mam nadal i bede miec
[b]Osoba banująca: NorthWind jesli sie nie myle
[b]Serwer: Minefox / PvpClassic
Cytat:4.Na serwerze zabrania się posiadania na komputerze wszelkiego rodzaju modyfikacji oraz programów, które wpływają na oszukanie systemu gry, np. nodus, huzuni, xray, wszelkiego rodzaju macro. Przyznanie się do ich posiadania jest równoznaczne z ich używaniem. Zabroniona jest również rozgrywka bez ingerencji gracza (np. kopanie podczas bycia nieobecnym).
5.Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

Niestotne skąd pochodziło Huzuni znajdujące się w Twoim koszu, liczy się sam fakt jego posiadania. Tym bardziej że godzina usunięcia nie była wcale tak odległa od daty sprawdzania.

Prośbę o unbana odrzucam.
To wez chodz jeszcze raz na anydeska i ci pokaze logi z mojego bp a z tego huzuni co wogole nie uzywalem
(14-April-2019 18:23:08)eldomeldo napisał(a): [ -> ]To wez chodz jeszcze raz na anydeska i ci pokaze logi z mojego bp a z tego huzuni co wogole nie uzywalem

Pisałem już wyżej, liczy się sam fakt posiadania, nie czy aktualnie grałeś na cheatach. Tym bardziej że dziś pojawiła się na Ciebie skarga o wspomagacze. Moją decyzję podtrzymuję.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie