MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problem z kasą na SkyBlock
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,
Otóż sprawa wygląda następująco : Kupiłem chyba 3 dni temu 100tyś $
Następnego dnia dużo nie wydawałem.
Dzisiaj rano patrzałem na komendę /money i wyskakiwało mi 89tyś $.
Kupiłem w sklepie prywatnym rzeczy warte ok 140$
Piszę komendę /money a tam 94,48$ nie mogę rozróżnić czy tam jest kropka czy przecinek pomiędzy ale tyle wyskoczyło.

Nikomu kasy nie dawałem a jak już to małe ilości bo dałem łącznie może dzisiaj 90$ graczom.

Pozdrawiam i proszę mi zwrócić moje money !
Szybka odpowiedz mile widzina
Dobra cwaniaczku nie podlizuj się tak tym hajsem co dałeś bo gdybys zobaczył ile ja dałem

A hajsu ci nie zwrócą Wink
Nie wypisałeś żadnych potrzebnych informacji. Nie masz żadnego potwierdzenia że pieniądze kupiłeś, miałeś i straciłeś. Wątpie aby administracja przekopywała logi, już nie mówiąc o tym że pieniądze nie znikają bez powodu. Musiałby to być reset serwera, ale wtedy admini bo od razu wszystko sprawdzili, żeby nie było takich sytuacji. Temat chyba do kosza Tongue

Jak chcesz coś z tym zrobić to napisz post jeszcze raz. Podaj dokładną godzinę zakupu $, jakieś SS dla potwierdzenia tylko zamaż informacje, przedział czasowy w jakim pieniądze ci znikneły. Wtedy może administracja się tym zajmie jakoś.
(25-April-2019 16:59:44)Please napisał(a): [ -> ]Dobra cwaniaczku nie podlizuj się tak tym hajsem co dałeś bo gdybys zobaczył ile ja dałem

A hajsu ci nie zwrócą Wink

Zwracano Ci wielokrotnie uwagę na temat zachowania, wielokrotnie dostawaleś ostrzeżenia. Nie bierzesz sobie tych uwag do głowy. Nie potrafisz się zachowywać, to nie musisz przebywać na tym forum.
Nie męcz się już z robieniem nowych kont.
Przekierowanie