MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Utrata konta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Utaciłem dostep do konta , na forum [nie w mc]
to jest multikonto , którym zgłaszam zaistniałą sytuacje.
nick: cienmocy
o to konto dokładnie mi chodzi proszę o szybkie skontaktowanie sie.
Jeśli masz przypisany email do konta to wyślij email na mineserwer@zarabiam.com
Tutaj podobny temat: (miałem ja taki sam problem)
http://mineserwer.pl/Temat-Głupi-problem...pi+problem
(13-April-2019 18:06:33)Camrakor_13 napisał(a): [ -> ]Jeśli masz przypisany email do konta to wyślij email na mineserwer@zarabiam.com
Tutaj podobny temat: (miałem ja taki sam problem)
http://mineserwer.pl/Temat-Głupi-problem...pi+problem
Tak, niby tak ale boje sie, że ktos mi sie włamał na konto gdyż adres e-mail został zmieniony [ robiłem rejestracje i był wolny , tak samo jak i login na erwerze] więc uważam, że ktoś mógł sie włamac.
Jeśli nie masz przypisanego emaila do konta, poprzez który mógłbyś zweryfikować że to twoje konto i uzyskać nowe hasło to chyba nie ma innej opcji na wygenerowanie nowego hasła do konta
(21-April-2019 15:56:19)Camrakor_13 napisał(a): [ -> ]Jeśli nie masz przypisanego emaila do konta, poprzez który mógłbyś zweryfikować że to twoje konto i uzyskać nowe hasło to chyba nie ma innej opcji na wygenerowanie nowego hasła do konta

Tu się nie zgodzę , mam w nicku multi co sugeruje multikonto zaś na serwerach mc jak i na ts [w ekipie] mam cienmocy i rozmiawiałem o tej sprawię wiec przez te fakty mozna by mi oddac to konto [dostep który utraciłem]
A ja powtórzę to, co napisał Camrakor. Jedyna możliwość poprawnej weryfikacji użytkownika to poprzez email przypisany do konta. Jeżeli nie masz tam dostępu, to pozostaje Ci korzystać z tego konta.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie