Witam, w sumie to mam 2 pomysły jeśli nieodpowiedni dział przepraszam ale nie mogłem odszukać odpowiedniego
Moim pierwszym pomysłem jest:
Dodanie mixowania klas np
Flash z umiejętnościami ninjy oczywiście takie coś byłoby droższe np flash i ninja kosztuja razem normalnie 24k po zmixowaniu kosztowałoby to 30 k (np)
Moim drugim pomysłem jest dodanie kanałów drużynowych takich które są podczas turnieju

1. Klasy maja być wyważone. Nie ma sensu robić takiej dobrej klasy.. Osoba która ma vipa nazbiera na nią w 1 miesiąc. Klasa by była z byt OP
Jestem na NIE.
2. Na turniejach polowe osób nie siedzi na tsie. Ile by było w zwykłej grze ? I tak gracze by wchodzili do innych teamów na tsie niż sa w grze.
Jestem na NIE
Szczerze jest to bezsensowny wątek ponieważ żadna opcja nie wejdzie

. ale odniosę się do tego co napisałeś:
1. Nie wiem nawet co pisać klasy są dobrze zrobione. Powiem tak : po jaką cholerę chcesz je łączyć. Jedne klasy są tańsze a drugie droższe i tyle. Szkoda gadać pomysł bez sensu.
NA NIE
2. Chodzi Ci chyba o to ,że jak jest nowa gra to ,że ludzie mają wbijać na kanał do swojej drużyny. Kolejny bezsensowny pomysł ponieważ i tak każdy sobie zbierze grupkę 2-3 osobową i będą gadać na kanałach MAX (2,3,4) albo na prywatnym. Poza tym nie wydaje mi się żeby 100% osób grających na WD używa teamspeka. A poza tym kto by to miał ogarnąć po wiec ty mi

. Bo jak kogoś wywali z kanału drużyny to co będzie spam do administracji żeby go przenieśli, a pózniej będą wątku na forum ,że administracja w ogóle nie wbija, nie reaguje. Nie zawsze jest admin i nie zawsze można kogoś przenieść.
NA NIE
1. Pomysł totalnie bez sensu. 0 koncepcji i przemyślenia . Zaburzylo by to mechanikę klas i wprowadziło nie potrzebny zamęt.
2. Po co takie coś wprowadzać? Chcesz Sobie pogadać na ts3 wybierz kanał i zaproś kolegów a nie specjalne kanały...
Mix dwóch najlepszych klas to byłoby coś nieprzemyślanego (nawet mix klas najsłabszych), klasa byłaby zbyt op i zaburzyłaby grę - tak jak pisał Nisooo
Wystarczy wziąć najmocniejsza klasę i zobaczyć jak jest mocna, a co dopiero 2

Skorpion + flash
Mysle ze wystarczajaco wyjasnilem.
Co do kanalow, mysle ze wiekszosc osob woli siedziec u siebie na kanale niz na publicznym, gdzie na dodatek moze mu wejsc dowolna osoba.