MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UB minefox
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: PerfectSkillPL
Czy byłeś kiedyś karany?:Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ dostałem bana na 5h wbiłem sobie na drugie konto i tam mnie zbanowali za nick "pixirobifaworke" który nwm w jaki sposób łamie regulamin serwera po czym zmienili mi bana na perma na tym 1 koncie.
Treść Bana: Notoryczne obrażanie administracji i wulgaryzmy, rowniez na ts/obraza.
Osoba banująca: Igorro88
Serwer: Minefox.pl
PS: W odniesieniu do tematu wczoraj około godziny 17 w raz z moja gildia robiliśmy event na szukanie skrzynki na mapie z boskimi itami. Nawet itow do skrzynki nie włożyliśmy a ktoś tepnol typa nam za plecy i nas zabił i co to może nie faworka?
Z 1/2min temu widzieliśmy jak kkxd telepnął się do nas i po 1/2 sek włączył vanisha.

Pozdro dla administracji i dla Igorro co nawet sprawdzać nie umie. :>
Witam,

Bana dostałeś gdy zobaczyłem twoją listę kar czyli za całokształt tego jak się zachowujesz http://minefox.pl/bany/history.php?page=...cb145204c5 - polecam dobra lektura.

Bana zmieniłem chwilę po tamtym, gdy Maciewek powiedział mi żebym dał ci już perma za twoje zachowanie oraz wcześniejsze kary, poszedłem z nim na centrum pomocy, ty tam byłeś i zwróciłeś się do Maciewka w dosyć nieodpowiedni sposób, wtedy dostałeś kick'a z CP, a ja postanowiłem zmienić bana na perma.

Również jeżeli tak bardzo chcesz mogę zmienić bana, dodając ciągłe wchodzenie jak i przeszkadzanie na centrum pomocy (ciągle dostawałeś kick'i) oraz szerzenie nieprawdziwych informacji o serwerze, bo nikt a szczególnie pixi, której w tamtym momencie nie było i wbiła tylko na chwilę z powodu pewnej sytuacji nikogo nie faworyzuje.

Pixieily musi się ciągle wami - społecznością survival'a, która jest niezbyt dobra zajmować, więc pisanie takich rzeczy o osobie, która najbardziej zajmuje się tym trybem jest nie na miejscu.

Prośbę o UnBana odrzucam.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie