Twój nick z gry: GlenixPL
Nicki osób posądzonych: jestem_vaperem69 , viktoria_szostak
Najdokładniejsza data zdarzenia: 10 min temu
Opis zdarzenia: jestem na centrum pomocy minecraft minefox.pl jest 5 osób na cp mf i 5 adminów Maciewek i Pixieliy robią coś a viktoria i vaperka nic nie robią pisałem czy dadzą mi głos i nic Kocham disa przyszedł powiedzieć że by sprawdzili cała gilide na surwiwal pixieliy powiedziała ok to wszystko a ten kocham disa gadał z maciewkiem o snapchat
Dowody:
Sugerowany wymiar kary: ostrzeżenie
Serwer:minefxo.pl
Hmm.. Masz pretensje, że było na cp 10 osób i nie dostałeś głosu, a przecież sam mówiłeś, że...
<14:18:03> "_Dawid69_": ja mam sprawe
<14:18:11> "GlenixPL": to poczkeaj
<14:18:18> "GlenixPL": bo jest kolejka\
Już na samym początku hipokryzja - dajcie głos!!1 mam sprawę!!!
Few minutes later:
-jest kolejka!!!
Pomijając to, jak wyobrażasz sobie sprawdzanie kogoś i rozmawianie na cp i zwracanie uwagi na spam na chacie cp, wśród którego napisałeś, że mamy ci dać głos?
<14:08:13> "kocham disa": czemu przeklinasz
<14:08:14> "kocham disa": na cp
<14:08:18> "Plumbus2137": CZEMU MNIE MUTUJECIE
<14:08:21> "Plumbus2137": TZN KICKACIE
<14:08:31> "kocham disa": podobno henio ty przeklinasz tylko wtedy gdy ci cos spadnie
<14:09:01> "Armando": Potem też mam sprawe
<14:09:01> "Plumbus2137": CHOLERA
<14:09:05> "Plumbus2137": POD CO TU JEST MOWIENIE
<14:09:31> "kocham disa": 0IQ On ma
<14:09:40> "Plumbus2137": IREASEN
<14:09:45> "kocham disa": pulpet xd
<14:10:04> "GlenixPL": dacie glos
Na cp było wtedy z 15 osób i nawet ja nie ogarniałem co się dzieje i próbowaliśmy z pixi pozbyć się osób, które siedziały tam bez celu. Poza tym jak jest 5 administratorów na cp, to wszyscy muszą tam coś robić? Jak to sobie wyobrażasz? Każdy gada na raz?
Cytat:Kocham disa przyszedł powiedzieć że by sprawdzili cała gilide na surwiwal pixieliy powiedziała ok
Pixi nie powiedziała ok, tylko poprosiła o nicki osób. Jeśli chodzi o ,,rozmowę o snapchacie", to temat rozpoczął kocham disa podczas kiedy podawał nicki cheaterów. Rozmowa trwała raptem 5 sekund, a potem wyprowadziłem go z tematu.
Tak jak sam napisałeś - na CP obowiązuje kolejka. Czasami dostaniesz głos po minucie, a czasami po dwudziestu. Zależy to od tego, jak szybko będziemy załatwiać sprawy. Jak jest 10 osób na kanale, to raczej go szybko nie dostaniesz. Poza tym nie widzę żadnego sensu skargi. Jestemvaperem69 i viktoria_szostak to nowe policjantki i nie do końca wiedzą co mówić i jak zachować się na CP, więc chodzą tam z nami, aby się nauczyć i nie robią nic złego. Jak inaczej mają nabyć wiedzy na ten temat?
"Na cp było wtedy z 15 osób i nawet ja nie ogarniałem co się dzieje i próbowaliśmy z pixi pozbyć się osób, które siedziały tam bez celu. Poza tym jak jest 5 administratorów na cp, to wszyscy muszą tam coś robić? Jak to sobie wyobrażasz? Każdy gada na raz?"
Dlatego zostały stworzone kanały pomocy na które możecie przenosić osoby...
Maciewek chyba dostatnie podsumował skargę, są to osoby nowe z administracji, mają prawo się uczyć/pomylić.
Odrzucam