MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Lobby WD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
Mam pewien problem. Gdy jest koniec gry na wojownicy dusz teleportuje nas na osobne lobby. Pewnego razu przypadkiem spadłem z takiego budynku na góre villagera gdzie nie można wchodzić i się zbugowałem. Teraz jak teleportuje mnie na lobby WD to cały czas tak jakby latam nad villagerem a potem wyrzuca mnie na lobby serwera.

Mam sposób jak to rozwiązać:
- Zrobić tak aby każdy gracz po wejściu na lobby WD teleportował się do tego samego miejsca.

Jeszcze jeden pomysł (Nie związany z tym bugiem)
- Jak klikamy w tryb Wojownicy Dusz na lobby serwera to teleportowało by na lobby WD a potem gracz mógłby kliknąć w villagera i dołączyć do trybu.
Ale przecież teleportuje do tego samego miejsca. Wnioskuję to z twoich słów bo powiedziałeś że cię teleportuje nad głowę villagera.
No tak ale chodziło mi o to aby zrobić taki spawn że wszyscy gracze teleportuje się do danego miejsca
Mnie też tak releportuje jak deltaron napisał.
Od teraz gracze po wejściu na lobby wd będą teleportowani na spawn świata. W przyszłości planujemy wprowadzić system automatycznego ponownego połączenia się z serwerem po restarcie trybu bez dodatkowego serwera - poczekalni.
Przekierowanie