Nazwa użytkownika zbanowanego: adamp
Czy byłeś kiedyś karany?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: ponieważ uznano mnie za multikino mojego brata który ma nick janp.i został zbanowany za złamanie regulaminu .pozdrawiam
Treść Bana: mk
Osoba banująca: McTrawaPl
Serwer: CraftSerwer.pl
W celu wyjaśnienia sprawy zapraszam na ts.mineserwer.pl -> CENTRUM POMOCY MINECRAFT -> MINESERWER
^^ nad poczekalnią.
Ts (nwm czemu )mi nie działa moglibyście odbanowac i pipiszemy na serwerze przeglądarka mi nie pozwala a teraz pisze z tel
Właśnie na kompie ..przeglądarka mi nie pozwala a na android aplikacja jest płatna więc nmg.. serio
Nazwa użytkownika zbanowanego: Gardner
Czy byłeś już kiedyś karany na naszej serwerowni?: Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ uważam go za nie słuszny
Treść Bana: Regulamin złamany
Osoba banująca: McTrawaPL
Serwer: Mineserwer.pl
Sytuacja wyglądała tak: Był event i nagle po prostu mój komputer został całkowicie zlagowany nie wiedziałem co się dzieję,
mój mc po prostu przestał działać i musiałem go wyłączyć i włączyć chciałem wejść na serwer jeszcze raz i dostałem bana za nic. Podkreślam że nie wiedziałem co się dzieję i mój mc był zawieszony, nie mogłem się ruszyć z miejsca.
(06-April-2019 18:51:39)Shimi napisał(a): [ -> ]Nazwa użytkownika zbanowanego: Gardner
Czy byłeś już kiedyś karany na naszej serwerowni?: Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ uważam go za nie słuszny
Treść Bana: Regulamin złamany
Osoba banująca: McTrawaPL
Serwer: Mineserwer.pl
Sytuacja wyglądała tak: Był event i nagle po prostu mój komputer został całkowicie zlagowany nie wiedziałem co się dzieję,
mój mc po prostu przestał działać i musiałem go wyłączyć i włączyć chciałem wejść na serwer jeszcze raz i dostałem bana za nic. Podkreślam że nie wiedziałem co się dzieję i mój mc był zawieszony, nie mogłem się ruszyć z miejsca.
Prośby o UB pisze się w osobnym wątku, ale odpowiem ci. Ewidentnie używałeś antyknockbacka oraz normalnie się ruszałeś podczas walki więc o lagu nie było mowy.
Pomijam fakt, że to konto to twoje MK, bo na głównym koncie masz perma za obrazę administracji. Twoją prośbę o UB odrzucam.
@temat:
Co do adamp zapraszam do dyskusji na Prywatnej wiadomości.
Sprawa z adamp wyjaśniona. UB przyznany.