MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zaufana ranga
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Macie może rangę "zaufanego gracza"?, chodzi o to by takowa dawała dostęp do komendy /kick. Byłem kiedyś pomocnikiem na innym serwerze i boli mnie brak możliwości gnębienia użytkowników łaciny. Rzadko kiedy osoba mogąca ukarać za rzucanie mięsa przebywa na tym trybie.
(04-April-2019 17:53:59)Krysio napisał(a): [ -> ]Macie może rangę "zaufanego gracza"?, chodzi o to by takowa dawała dostęp do komendy /kick. Byłem kiedyś pomocnikiem na innym serwerze i boli mnie brak możliwości gnębienia użytkowników łaciny. Rzadko kiedy osoba mogąca ukarać za rzucanie mięsa przebywa na tym trybie.

Samej rangi nie ma, ale dla osób zaufanych i będących w ekipie SkyBlock dzięki temu mając kontakt z administracją i zaufaniem mogą ją dostać i może wysyłać osoby do więzienia coś w stylu ban/mute.
(04-April-2019 20:39:30)McTrawaPl napisał(a): [ -> ]Samej rangi nie ma, ale dla osób zaufanych i będących w ekipie SkyBlock dzięki temu mając kontakt z administracją i zaufaniem mogą ją dostać i może wysyłać osoby do więzienia coś w stylu ban/mute.

Im więcej razy top czytam tym mniej rozumiem.
Mówisz że muszę dołączyć do ekipy SkyBlock?

Do ekipy nie chciałem startować, ponieważ nie mogę obiecać, że będę codziennie na serwerze po parę godzin.
Nikt nie mówi tu o siedzeniu na serwerze kilka godzin dziennie.

Regulamin Ekipy Sky Block:
§ 1 Regulamin ogólny

3) Wymagana obecność na kanale przynajmniej 3 razy w tygodniu oraz utrzymywanie kontaktu z osobami zarządzającymi kanałem (Spinning, Olciaa, Nikolcia, AirForce, pixieily).

Myślę, że podobnie z serwerem - a jeśli nie możesz bic aktywny przez jakiś okres czasu - po prostu to zgłaszasz. Były nawet przypadki, że dana osoba z ESB nawet nie grała w Minecraft. A samo ESB nie tyczy sie TYLKO SkyBlocka.
Przekierowanie