MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UNBAN REMCZAK
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: ReMczak
Czy byłeś kiedyś karany?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:
unbana raczej nie powinienem dostać, ale prosiłbym o skrócenie jego czasu (24dni to bardzo dużo).
Wygłupiałem się niepotrzebnie i trollowałem. Udawałem, że mam huzuni i wszystkie inne opcje cheatów jakie znam. Ale zrozumiałem, że za głupie pisanie też można dostać bana.
Treść Bana: Brak współpracy/przyznanie się do wspomagaczy/trollowanie podczas sprawdania
Osoba banująca: pixieily
Serwer: minefox.pl
Kilkanaście minut przed sprawdzaniem napisałeś, cytuję:
"zaras sprawdze jak huzunke ustawiłem"

Gdy miałam okazje od razu wziełam Cie na sprawdzanie.
Podczas sprawdzania żadnego programu podać nie chciałeś i napisałeś takie piękne zdanie:
[13:51:35] [Client thread/INFO]: [CHAT] [(G) ReMczak » -> Ja] to jeszcze mam wursta i wolframa

A po chwili drugie cudowne zdanie:
Cytat:[13:52:20] [Client thread/INFO]: [CHAT] [(G) ReMczak » -> Ja] huzunke mam 100% gdzies w wersjach bo gralem na survivalach

Okej, uznałam to za definitywne przyznanie sie, nic nadzwyczajnego.
Napisałam, że chyba możemy to już zakończyć, bo sie przyznałeś do kilku innych rzeczy niż huzuni.
A później dostaje od Ciebie takie coś:

[13:53:44] [Client thread/INFO]: [CHAT] [(G) ReMczak » -> Ja] do czego sie przyznalem? do spamu?
[13:54:30] [Client thread/INFO]: [CHAT] [(G) ReMczak » -> Ja] dla beki to napisałem

Jesteś PODCZAS SPRAWDZANIA, ja pisze Ci poważnie, że jesteś sprawdzany, przed sobą masz tabliczki że po przyznaniu sie dostajesz bana. A ty piszesz dalej "dla beki" że masz Wursta i oczekujesz skrócenia kary. Przykro mi, ale ci sie nie udało.

Cytacik na koniec:
[13:55:43] [Client thread/INFO]: [CHAT] [(G) ReMczak » -> Ja] nie bede pobieral nic i przyjme bana za moje wyglupy na chacie

Aaa tutaj piękny punkt z regulaminu:
Cytat:4.Zakaz "trolowania" i karmienia "troli".

Odrzucam. Rolleyes
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie