MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Witom C:
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Heja.
Od jakiegoś czasu zacząłem grać na MineFoxie i MineSerwerze, a teraz także zacząłem udzielać się trochę na forum, więc wypada się przedstawić c:
Nazywam się Alan, mam 15 lat. Część osób pewnie już mnie może znać z MineServera i McSurvi. Na serwerach SzybkiegoBanana gram już 3-4 lata. Na początku było to McSurvi, gdzie grałem najwięcej na trybie Anihilacja. Po jakimś czasie dostałem się do administracji tego serwera. Zacząłem grać na trybie Hardcore, gdzie gram do dzisiaj. Na tą chwilę mam 1TOP na McSurvi i 5TOP na MineSerwerze (ahh ta skromność). Jakby kogoś to interesowało grałem niegdyś pod nickiem Sn1ck, czy SnickersGamerPL. Może ktoś pamięta Blush? Interesuję się informatyką, matematyką, fizyką i sportem. Mało kto miał okazję mnie poznać na TS3, gdzie nie wchodzę praktycznie w ogóle. Jednak myślę, że z czasem się to zmieni i będę miał okazję porozmawiać z innymi użytkownikami forum/serwera.
Tak czy inaczej, mam nadzieję, że uda mi się tu zostać na dłużej.

Pozdrawiam
~N1ne

P.S.
Gildia Brak najlepszą gildią
Miło poznać ^^ Hejcia!
Miło poznać ((((:
Siemka Smile
Witaj na forum Smile
Namaste.
Witaj!
Witaj Smile
Siemka