MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Turniej Wielkanocny!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, przychodzę z propozycją o zrobieniu Turnieju Wielkanocnego. Turniej z Administracją był bardzo dobrym pomysłem więc czemu nie turniej Wielkanocny? Myślę, że ten pomysł wielu by się spodobał, ponieważ w Wielkanoc wszyscy mają wolne os Szkoły/Pracy.

Pozdrawiam. Jan180.
Jestem ZA.
Jak najbardziej, ale czy nie zbyt często?
Właśnie ludzie mają wolne od szkół i prac po to by spędzać czas razem a nie grać w gry na komputerze... Minęły 3 dni od turnieju a wy już szukacie wymowę żeby kolejny był. Cierpliwość popłaca...
HeGe33 to nie jest za często w te 21 dni jest czas aby nazbierać na zapis na turniej. Nisooo Nie podobał się ostatni turniej? xD Im częściej tym lepiej... Nisooo nie mówię o tym, że w samą Wielkanoc przecież można zrobić np. w lany poniedziałek...

Pozdrawiam Jan180.
Ty, no właśnie! Róbmy turnieje cały czas żeby dostawać dolary za wygraną! Genialny pomysl!
Turniej Hmm? No tak przecież ... Darmowy hajs !!! Nie o to w tym chodzi. Turniej nie może się odbywać co 1/ czy 2 tygodnie ... Jest to rzecz specjalna i okazjonalna. Tak to turnieje by się szybko znudziły. Powinny być raz na miesiąc lub raz na 2 miesiące Wink. Przede wszystkim w turnieju ( przynajmniej mi ) chodzi o dobra zabawę. Oczywiście hajs w jakimś stopniu tez, ale nie w dużym.
Nauczcie się zbierać pieniądze na klasy z CIĘŻKIEJ pracy. A nie : „ a może na turnieju wygram hajs”
Jestem przeciw
Popieram SoSexy
Od kolejnego nagroda będzie tylko dla zwycięzkiej drużyny abyście się nie rozbestwili. Tongue można pomyśleć
Ja dopiero zrobił bym turniej w któryś z początkowych dni maja 1-3
Co za dużo to nie zdrowo
Stron: 1 2
Przekierowanie