MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] SkyBlock
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
POMOCY!!

Kupiłem spawner normalnie u zaklinacza oraz proszek owcy.
Jednak gdy postawiłem spawner i kliknąłem proszkiem na niego, to pojawił się jakiś błąd. Spawner daje mi teraz świnie, a proszek wcięło.
Gdybym jeszcze miał fabrykę $$ to bym nie marudził, ale dla przeciętnego gracza -20k$ to dość sporo. Angry
jakieś dowody? Serwer?
Po podaniu serwera zweryfikuje jeśli problem występuje otrzymasz nowy proszek jeśli nie i nie masz dowodów to nie będzie ku temu podstaw.
(02-April-2019 14:14:45)Admin napisał(a): [ -> ]jakieś dowody? Serwer?
Po podaniu serwera zweryfikuje jeśli problem występuje otrzymasz nowy proszek jeśli nie i nie masz dowodów to nie będzie ku temu podstaw.

Żeby mieć dowód trzeba mieć ss.
Czy osoba, która nie wie o takim błędzie zrobi ss przed użyciem proszku?
- Wątpię by ktoś na to wpadł.
Jedynym dowodem mogą być logi z serwera, które trzeba przeszukać (powodzenia) oraz spawner świni, który stoi na wyspie.
Widać że nie masz pojęcia czym sa logi serwera ani co zawierają, w dalszym ciągu nie podałeś nawet serwera.
(03-April-2019 09:24:50)Admin napisał(a): [ -> ]Widać że nie masz pojęcia czym sa logi serwera ani co zawierają, w dalszym ciągu nie podałeś nawet serwera.

MineFox.pl

Jestem lekko zaskoczony błędem jaki się pojawił i tym, że nie wiem jak mam sytuacje udowodnić. Stąd bezsilnie kombinuję jak zwrócić uwagę administracji na problem i poszukać rozwiązania Sad
Przekierowanie