MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] BloodGemGirl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: BloodGemGirl
Czy byłeś kiedyś karany?: Nie, nie byłam.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Uważam, że zostałam zbanowana niesprawiedliwe. Nigdy wcześniej nie byłam karana, ponadto, nikt mnie nie zgłaszał. Przyznaję, że podczas sprawdzania/banowania nie było mnie przy komputerze, a dokładniej w domu. Tym samym nie wiem, co działo się wtedy na serwerze. Jeśli istnieje taka możliwość chciałabym zostać odbanowana (tym samym sprawdzona, aby nie było wątpliwości co do posiadania przeze mnie jakiegokolwiek niedozwolonego oprogramowania). Ponadto mam dowody na to, że zostałam zgłoszona bez powodu, tylko dlatego, że jeden gracz chciał abym została celowo zbanowana (nie będę podawać jego nick'u tutaj, ponieważ nie chcę aby gracz ten był atakowany przez innych użytkowników). Jeśli będzie trzeba, można również porozmawiać z innymi graczami trybu Kit PvP na serwerze minefox.pl Jestem tam aktywnym graczem i mam tam wielu znajomych. Nie chciałabym stracić z nimi kontakt, dlatego proszę o wyjaśnienie sytuacji. Z góry dziękuję.
Treść Bana: Cheaty
Osoba banująca: Ola1234qqq
Serwer: Minefox.pl
Okej rozumiem, że nie byłaś przy komputerze. Gracz zgłosił Cię owszem, ale jednak za nabijanie godzin na afku. Pisałam do Ciebie ciągle na chacie i na Msg, a mi nie odpowiadałaś, a dalej się ruszałaś z jednego boku do drugiego boku. Ze względu, że nie byłaś karana to daje Ci drugą szanse

Odbanowanie zaakceptowane
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie