MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: PROBLEM / BackUP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam z tej strony Polizesz, biłem się na pvp na survivalu / minefox.pl I dostałem nieslusznego bana za cheaty ponieważ dobre strefy mi siadały ;v i laska660 Stwierdzila ze mam cheaty i mnie zbanowala podczas walki, nie wiem może faworyzuje gracza z którym się biłem bo miałem 7 demonicznych setów excalibura/mlot thora czyli boskie itemy na minefoxie, Zbanowala mnie podczas walki gdy poszedłem do niej na ts stwierdzila ze mialem killaure to jej odpowiedzialem zeby mnie sprawdzila i mnie sprawdzila daty modyfikacji itp i nie miałem zadnych cheatow dała mi unbana bo mi sprawdzila wszystko co mogla caly komputer i nic nie bylo ani nic nie usuwalem, Tylko teraz jest jeden problem co z moimi itemami ? bo zlapal ten gosc z ktorym się bilem a ja nic teraz nie mam na minefoxie bo mnie zbanowala podczas walki, fakt przeprosila mnie za to ze mnie zbanowala ale nie zwroci mi tym itemow :/ dlatego Prosilbym o BackUP,a dla gracza Polizesz z góry bardzo dziękuję Smile
Minefox.pl / Survival > Ban od laska660 > Nick Polizesz
odwołania w dziale odwołania od banów zgodnie ze wzorem.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie