MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Dodanie nowego dropu do skrzynek /warp stefan
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, mam propozycje dodania dropu Klejnotow [diamenty,emeraldy,robiny] do skrzynek Stefana np.Skrzynka Wedrowca mogła by dawac dodatkowo klejnot lvl 6 ,w
skrzynce Czarnoksieznika mogl byc dodany klejnot lvl 6 na ktory jest 4% szans i na klejnot lvl 7 1% sznas , a w Skrzynce Piekielnej mogl byc dodany klejnot lvl 7 na ktory jest 2% sznas . Jest to moja propozycja , cieszył bym sie jakby to było dodane . dzieki
Wedlug mnie lvl 6 to zbyt op jak by bylo np z skrzynki wedrowca lvl 5 x3 z skrzynki czarownika lvl 5 x5 a z piekielnej lvl 6 x1.
Jestem za, ponieważ według mnie diamenty wyższych poziomów są po prostu nie zdobywane
@up
Nie prawda to co napisałeś, klejnoty wyższych poziomów są zdobywalne, dodając to, że co 5 expowisk dropią klejnoty o poziom wyżej. Wystarczy się po prostu więcej z tym pomęczyć
dodatwych dropów czy klejnotów tam nie będzie, zbyt tanie/proste do zdobycia skrzynie, szczególnie dla high lvli którzy mogą sobie je kupować w setkach.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie