26-March-2019, 18:59:19
[b]Twój nick z gry:[Belzebub666]
[b]Nicki osób posądzonych:[cpg1]
[b]Najdokładniejsza data zdarzenia:[26.03.2019r 17:40]
[b]Opis zdarzenia:[Grałem na bedwars i szedłem do drużyny żółtych (w niej był cpg1)
mając na sobie efekt niewidzialności. cpg1 jakby wogóle nic sobie nie robił z tego, że jestem niewidzialny, odwrócił się w moją stronę i zaczął mnie bić (nie miałem nic w ręce i jestem w 100% pewny że efekt działał), gdy zacząłem uciekać, on, tak jakby mnie widział i zaczął mnie gonić. Gdy się go o to spytałem na chacie, ten stwierdził, że było widać mój nick podczas gdy, z tego co mi wiadomo, nicku na efekcie niewidzialności nie widać.]
[b]Dowody:[niestety nie bardzo mam jak to potwierdzić]
[b]Sugerowany wymiar kary:[to zależy od was i od tego czy mam rację]
[b]Serwer:[mineserwer.pl]
[b]Nicki osób posądzonych:[cpg1]
[b]Najdokładniejsza data zdarzenia:[26.03.2019r 17:40]
[b]Opis zdarzenia:[Grałem na bedwars i szedłem do drużyny żółtych (w niej był cpg1)
mając na sobie efekt niewidzialności. cpg1 jakby wogóle nic sobie nie robił z tego, że jestem niewidzialny, odwrócił się w moją stronę i zaczął mnie bić (nie miałem nic w ręce i jestem w 100% pewny że efekt działał), gdy zacząłem uciekać, on, tak jakby mnie widział i zaczął mnie gonić. Gdy się go o to spytałem na chacie, ten stwierdził, że było widać mój nick podczas gdy, z tego co mi wiadomo, nicku na efekcie niewidzialności nie widać.]
[b]Dowody:[niestety nie bardzo mam jak to potwierdzić]
[b]Sugerowany wymiar kary:[to zależy od was i od tego czy mam rację]
[b]Serwer:[mineserwer.pl]