MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Karrambav7
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego:Karrambav7
[b]Czy byłeś kiedyś karany?:nie
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana:Chcę dostać unbana ,ponieważ nigdy nie używałem haxow na mineserwer.pl , to było pierwsze zgłoszenie mnie kiedykolwiek a gram tu od połowy lutego. Nigdy mnie z niczym żaden adminów nie przyłapał.Dostałem bana bo gość zobaczył makro w folderze niedawno używane (szkoda że na date nie popatrzył kiedy odpalane ostatni raz było) ,a tego makro używam do kompletnie innej gry bo do mc jest mi nie potrzebne bo mam kilof trzech plemion , więc haki na kopanie nie są mi w ogóle potrzebne. Nie chce skończyć z permem bo jakiś płaczek mnie zgłosił bo go z exa zabiłem. Do tego szanowny AfkaMod mógł najpierw ze mną pogadać a nie "dobra masz haki elo" co to ma w ogóle być?!
[b]Treść Bana:sprawdzony/cheaty
[b]Osoba banująca:AfkaMod
[b]Serwer:MineSerwer.pl
Po pierwsze w folderze niedawno używane elementy macro było na samej górze a pare pozycji pod nimi clicker. Po drugie nie powiedziałem „elo masz haki” tylko „dzięki za sprawdzanie widze macro i clickera masz cheaty”. Po trzecie tutaj przytoczę punkt regulaminu
4.Na serwerze zabrania się posiadania na komputerze wszelkiego rodzaju modyfikacji oraz programów, które wpływają na oszukanie systemu gry, np. nodus, huzuni, xray, wszelkiego rodzaju macro. Przyznanie się do ich posiadania jest równoznaczne z ich używaniem. Zabroniona jest również rozgrywka bez ingerencji gracza (np. kopanie podczas bycia nieobecnym).

Co za tym idzie ODRZUCAM.
Dlaczego moją sprawę rozpatruje ten sam ćwok , który jeszcze z gimby nawet nie wyszedł?
Jest to osoba banująca, a nie żaden "ćwok który nie skończył gimby" za swoje zachowanie masz również warna 90%

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie