MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Przelewanie kasy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,
Dawnoo dawnoo temu na wd można było przelewać sobie kasę ( pewnie niektórych z was na świecie nie było, lub grali w pou) XDDD. Nie wiem w czym by to przeszkadzało. Lubisz kogoś/ chcesz/ jesteś miły to dajesz hajs Wink. Np komenda /gift SoSexY 1000000.
A co jak cheaterzy zaczęliby wysyłać sobie pieniądze na swoje główne konta? Dostałem bana za cheaty? Nie ma problemu i tak 5 min temu sobie przelałem pieniądze na drugie konto.
Bardzo skrajne sytuacje Wink Były by za to bany Wink
Przecież jest nowy anty-cheat. I dodatkowo nowi członkowie administracji w tym ty Smile. Myśle ze takie sytuacje miały by miejsce bardzo sporadycznie. A cheater? Ile by on zarobił by w te pare dni ? 2k? I tak przez ten czas bana dostanie. Tak samo nie wie nawet kiedy dostanie tego bana. Jeżeli przez sprawdzanie to ja bym wprowadził aby na chacie było widać kto komu wysyła i wszystko by było jasne
Zadnego przelewania $ na wd na pewno nie bedzie Smile i nie sa to zadne skrajne przypadki a wrecz byłoby to zapraszanie do tworzenia multikont i przelewania $ na główne konto.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie