MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] smieszny ten easyhc
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego: Kaguya
[b]Czy byłeś kiedyś karany?: Oczywiście, że nie
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: [moje żale są ponizej]
[b]Treść Bana:Nuker Wink
[b]Osoba banująca: pixieily
[b]Serwer: minefox.pl

Nie wiem bawi mnie powoli ten serwer, bez zadnych podstaw dostalem bana od tak za nukera (xD) bo jakis piesek sie splakal na ts (XDDD), serio ludzie latają na easyhc non stop z makro i niektórzy stwierdzili ze nie ma sensu grac tutaj, pozatym ci sami ludzie robią w bambuko administracje, która przy sprawdzaniu nie wykrywa przy nich rzekomo zadnych cheatow (co jest wsm nie mozliwe bo az boli w oczy ich makro), ale wsm mam wrazenie ze moderacji i policji to sie podoba i lubią byc i r*chani przez randomowych cheaterow. imo nie licze nawet na ub bo i tak nie chce grac na tym serwie Wink
No nie wiem czy tak "bez żadnych podstaw" - nukera u Ciebie widziałam gdy kopałeś sobie na stoniarkach.

Cytat:serio ludzie latają na easyhc non stop z makro i niektórzy stwierdzili ze nie ma sensu grac tutaj

Więc w czym problem jest ich zgłosić? A nie, przecież...

Cytat:bo jakis piesek sie splakal na ts

-----------------------------------------------------------------

Ciekawi mnie też bardzo jedna sprawa...
Napisałeś:
Cytat:[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: [moje żale są ponizej]

a poniżej jest takie zdanie:
Cytat: imo nie licze nawet na ub bo i tak nie chce grac na tym serwie Wink

W takim razie po co walczysz o UB nie mam pojęcia.
Jeśli myślisz, że z takim podejściem, zachowaniem czy wulgaryzmami nawet w PROŚBIE o UB cokolwiek wywalczysz too niestety nie. Używałeś nukera i zostałeś na tym przyłapany - odrzucam.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie