Witajcie Pisze ten Wątek z Nadzieja że Wszystkie klasy zastana odblokowane na 1 dzień jak wiecie na Wojownicy Dusz tak było ale czemu na Wojownicy Vs Potwory tak nie może być proszę was żebyście wyrazili opinie czy chcecie taki jeden dzień czy nie.
Ta, każdy grałby Bogiem, potwory Herobrinem, gra nie miałaby sensu tego dnia.
Na nie, każdy zarabiałby w ten dzień ''miliony''
Na wojownikach dusz każda klasa jest do innej strategi a tu każdy weźmie goda i herobrine.
W sumie nawet dobry pomysł. Odblokować wszystkie klasy na jeden dzień, ale ja jeszcze dodam, żeby to polegało na tym, że gracze, którzy nie mają danych klas odblokowanych mogli jednorazowo użyć tej klasy. W przeciwnym wypadku w czasie jednej rundy pojawiłoby się np. 15 godow i 20 hero.
Zły pomysł. Jestem na NIE!
Na nie, już widzę- 20 godów walczy z 5 smokami i 10 herobrine

50 godow 10 smokow 15 hero xD gra nie miała by sensu jak Camrakor powiedział
(27-August-2015 06:27:50)Vark123 napisał(a): [ -> ]W sumie nawet dobry pomysł. Odblokować wszystkie klasy na jeden dzień, ale ja jeszcze dodam, żeby to polegało na tym, że gracze, którzy nie mają danych klas odblokowanych mogli jednorazowo użyć tej klasy. W przeciwnym wypadku w czasie jednej rundy pojawiłoby się np. 15 godow i 20 hero.
I tak by się pojawiło, powstałyby multikonta, zeby jeszcze raz zagrać daną klasą. Tak samo jak na WD - banowanie latających ninja, którzy wracali z multikontem.
Na w vs p tak nie będzie bo banan nie przygotował tak pluginu ze wystarczy zmienić jedna zmienna i wszystkie klasy są odblokowanie . Prośbę odrzucam oraz zamykam
Wysłane z mojego LG G3 przy użyciu lodówki