MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Klasa Pirotechnik
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć
Można by było podwyższyć cenę klasy Pirotechnik ma ona kamienny miecz i miksture leczenia i ognistą burzę.
Ognista Burza można jej użyc przy obronie kamienia dusz lub do gonienia gracza a ogień go zatrzymuje.
Cena sugerowana 10000 money
Gracze Piszcie wasze ceny na tą klasę.

Pozdrawiam GlenixPL
12 k
Nawet ta klasa jest tańsza od budownieczego XD
zgadzam się powinna być trochę wyż sza cena hm.. może 11k lub 10k?
Moim zdaniem nawet 12k ;/ ta postac jest zbyt op
Według mnie też klasa za tania.
Ok szczerze nie jest potrzebne podrożenie klasy, gdyż klasa Nurek w wodzie albo nawet na lądzie jest lepsza pod warunkiem że masz skill'a...
Cena jest dobra. A ognista burza mało bije. Kamienny miecz ma też np gladiator za 7k. Podpalanie miecz dusz, łuk albo coś tam. Cena jest dobra dla szczególnie nowego gracza.
cena jest dobra, co ci w niej przeszkadza?
Według mnie raczej bezsensowne by było zwiększanie ceny pirotechnika tylko po prostu troszkę do znerfić nie jakoś bardzo ale myślę ,że dobre by było to żeby można było używać ognistą burzę co 15s, ale jeżeli już byście się uparli na tą zmianę ceny to nie opłaca się w obecnym momencie zmieniać ceny klasy bo i tak jest tania i pewnie większa część osób grających na WD już ją ma. Ale jeżeli zaistniała by taka sytuacja o zmianie ceny to nie trzeba dużo zmieniać można np. do 8k

Nie wypowiadajcie się w wątku bezsensownie i nie nabijajcie sobie postów, postami typu: "Potwierdzam", "nic nie róbcie" itd...
Tylko po prostu dawajcie pełne i sensowne wypowiedzi.

Pozdrawiam Smile
Przekierowanie