Witam,mam pytanie co się stało ze skrzynią dusz?
Kiedyś na WD była popularna lecz chyba już od wprowadzenia bossów została wycofana.
zapytałem dziś graczy czy by np chcieli aby skrzynia powróciła to pisali że by chcieli wiec czy była by taka możliwość ? oczywiście to tylko pytanie Pozdrawiam ^^
(18-March-2019 22:46:36)TobikoXD ツ napisał(a): [ -> ]Witam,mam pytanie co się stało ze skrzynią dusz?
Kiedyś na WD była popularna lecz chyba już od wprowadzenia bossów została wycofana.
zapytałem dziś graczy czy by np chcieli aby skrzynia powróciła to pisali że by chcieli wiec czy była by taka możliwość ? oczywiście to tylko pytanie Pozdrawiam ^^
Skrzynia dusz byłaby ciekawym pomysłem, ale zważywszy na fakt że od 4 tury są bossy, to bezsensowna i bezużyteczna staje się skrzynia dusz.
Ale fajnie by było gdyby wróciła, albo pojawiałaby się na turniejach jakiś.
Fakt skrzynka była spoko ale powinni zrobić możliwość wylosowania boskich ale usunęli z niej diax ity i będzie fajnie
Bossa wygrywa tylko jedna drużyna, a skrzynie dusz dostaje każdy na początku rundy i sobie ja otwiera. W skrzyni dusz sa inne przedmioty niż w duszy withera ; Nie ma w niej boskich, lecz są np elementy diaxowej zbroi
Jestem za przywróceniem !
(18-March-2019 22:58:02)Mulokati napisał(a): [ -> ]Fakt skrzynka była spoko ale powinni zrobić możliwość wylosowania boskich ale usunęli z niej diax ity i będzie fajnie
ta jeszcze op będzie z niej dropić
z samą skrzynią można pomyśleć nad napisaniem i wprowadzeniem przy kolejnej aktualizacji.
(19-March-2019 08:07:07)Admin napisał(a): [ -> ] (18-March-2019 22:58:02)Mulokati napisał(a): [ -> ]Fakt skrzynka była spoko ale powinni zrobić możliwość wylosowania boskich ale usunęli z niej diax ity i będzie fajnie
ta jeszcze op będzie z niej dropić
![[Obrazek: 0dXRpCn.gif]](https://i.imgur.com/0dXRpCn.gif)
z samą skrzynią można pomyśleć nad napisaniem i wprowadzeniem przy kolejnej aktualizacji.
Ale może zamiast wylosowanie poprzednich itemów itd. które nie były czymś potrzebnym do końca, można nimi zastąpić czymś potrzebnym np. 32 chlebki, one są lepsze od arbuzów więc wiadomo że byłyby bardziej praktyczne.
To tylko moje zdanie więc NIE WARTO na nie odpowiadać, ale to tylko moja skromna opinia, bo wylosowanie np. Złotej klaty, czy butów złotych, które może i są lepszą zbroją od skórzanej, ale 2x szybciej pada więc jasne jest to że padnie się od Miecza Dusz na 2, 3 strzały.
@up Zawsze tak było że z skrzyni dusz losowaly się albo lepsze albo gorsze itemy. Musi być jakiś balans i równowaga. Nie będą cały czas dropily ci diax sety lub miecze.
Stara skrzynia dusz byłaby fajna.
Według mnie Stara by była lepsza nie jakieś op itemki bo to by nie miało sensu.
Też tak uważam że powinna powrócić z chlebkami