MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] Wojownik102
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : Wojownik102
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Bo jestem nie winny!
Historia: A więc zaczęło się tak: Przedczoraj (24.08) Kuba_M napisał na czacie: [cytat] "Wojownik102 ma huzuni!!!!!!!!" Oczywiście odpowiedziałem że nie mam i takie tam (gracz ma "lepsze" bronie i nie umie ich dobrze używać) [odpowiedź scr.hu/2gd2/hrmd0]. No nic, gram dalej. Następnego wieczora był PvArih, a kuba_M wiedział że jak napisze na czacie że jakiśtam gracz ma cheaty to ktoś(pomocnik,admin) się zainteresuje i sprawdzi.
[cytat] "Mam dowody od xKacper103x, kolegarapera, kuba_m na filmiku że masz cheaty." (prawdopodobnie to ta sama osoba)[dowód na xkacper103x scr.hu/2gd2/7k89u] Rozmawialiśmy dalej na pw. Poprosił o przesłanie plików mc przez skype, podałem, czekałem z 4 minuty. Nic. A że miałem już 20 minut temu wyłączyć komputer-mama wyłączyła sama (guzikiem z tyłu). Następnego dnia rano wszedłem w mc->ms->gta Chwilę posiedziałem i zostałem wyrzucony [scr.hu/2gd2/szcqf] no nic wszedłem jeszcze raz. Tym razem sekunda i zostałem wywalony do lobby "Banned:Admin ma zawsze racje" Na tym kończy się ta dłuuga historia.
Przecież arich zdechł to kiedy on ci to napisał ? ;0
Arih jest przemądrzały jak minik! Czasami banujo za głupote
Zdechli obydwaj xD
Macie racje arich ma swoje zasady widziałem jak latał na gta na gm ale nic nie robił(Wczoraj)
Przecież Arih nie ma pomocnika...
Jak to przecież wczoraj na gta latał i nie można go było walnąć albo aura albo pomocnik
"ariCH
onearmsCHooter
psmitCH15
flasCH123"
Weźcie staph, ja nie mogę z tym CH ;___;
Ani gracz o niku "Wojownik102" oraz o twoim IP nie jest zbanowany, odrzucam.
Witaj Graczu. Twoje prośbo o odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja MINESERWER.PL
Przekierowanie