18-March-2019, 19:16:42
Pamiętam jeszcze z początku edycji jak panie Bananie naprawiałeś amunicje do Shot-Guna, która występowała pod 2 lub 3 nazwami. Aktualnie są dwa (lub jeden) błędy z amunicją.
1. Amunicja do Karabinu :
"Amunicja do Karabinu" dropi z :
- "Pudełko z Amunicja do Karabinu"
- ze zwykłych skrzyń na mapie
(wg mnie ta nazwa powinna zostać, ponieważ więcej graczy ma amunicje do karabinu z tym przypisem)
"Amunicja do Karabinow" dropi z :
- skrzynia z kokainą na mapie specjalnej "Rezydencja Mafii Rosyjskiej" w pokoju Mirslava, za obrazem (właściwie w tym miejscu nie została też poprawiona amunicja do Shot-Guna).
- /kit amunicja
2. (ewentualny) Zły drop amunicji do pistoletu z /kit amunicja.
Amunicja do pistoletu /kit amunicja wypada jako 8x 16 szt. Wg mnie lepiej by było gdyby wypadał jako 2x 64 szt. Nie jest to bug, lecz gdyby zostało to wprowadzone to bardziej opłacało by się strzelać z istoletów, bo aktualnie amunicja do nich zajmuje za dużo miejsca w EQ.
1. Amunicja do Karabinu :
"Amunicja do Karabinu" dropi z :
- "Pudełko z Amunicja do Karabinu"
- ze zwykłych skrzyń na mapie
(wg mnie ta nazwa powinna zostać, ponieważ więcej graczy ma amunicje do karabinu z tym przypisem)
"Amunicja do Karabinow" dropi z :
- skrzynia z kokainą na mapie specjalnej "Rezydencja Mafii Rosyjskiej" w pokoju Mirslava, za obrazem (właściwie w tym miejscu nie została też poprawiona amunicja do Shot-Guna).
- /kit amunicja
2. (ewentualny) Zły drop amunicji do pistoletu z /kit amunicja.
Amunicja do pistoletu /kit amunicja wypada jako 8x 16 szt. Wg mnie lepiej by było gdyby wypadał jako 2x 64 szt. Nie jest to bug, lecz gdyby zostało to wprowadzone to bardziej opłacało by się strzelać z istoletów, bo aktualnie amunicja do nich zajmuje za dużo miejsca w EQ.