Witam tu 1Shot (zbanowany za cheaty ale nie w tej sprawie)
Kiedy będzie nowa edycja Brutal life? Był to jedyny tryb (oprócz WvP II) który mi się podobał i jak będzie nowa edycja jestem w stanie kupić unbana i brutala
Teraz nic by mi to nie dało. Dalej jest toksycznie, dalej pół serwera deda się nawzajem, 90% mnie. Chciałbym zostać poinformowany o nowej edycji bo nie mam jak tego sprawdzić w chwili obecnej, a gdy wszyscy będą równi to mogę zacząć grać.
Proponowałbym zacząć nową edycję na wakacje bądź w tą przerwę świąteczną ponieważ wtedy zachęci to najwięcej osób do trybu.
~ 1Shot
Informacje nt edycji będą pojawiały się na forum (jeśli takowa będzie planowna)
Nikt osobiście nie będzie Cie informował. Do ogłoszeń na forum ma dostęp każdy.
(16-March-2019 21:11:33)Camrakor_13 napisał(a): [ -> ]Informacje nt edycji będą pojawiały się na forum (jeśli takowa będzie planowna)
Nikt osobiście nie będzie Cie informował. Do ogłoszeń na forum ma dostęp każdy.
Okay, dziękuję za info. Będę na bieżąco śledził forum.
nie będzie żadnej nowej edycji brutal life, jeśli zainteresowanie się wypali zamkniemy ten tryb.
(16-March-2019 21:23:32)Admin napisał(a): [ -> ]nie będzie żadnej nowej edycji brutal life, jeśli zainteresowanie się wypali zamkniemy ten tryb.
o nieeeee
teraz mi się odechciało tam grać :C
Brutal Life zżera bardzo dużo zasobów - Banan wielokrotnie o tym mówił.
Nie oszukujmy się, tryb jest już dość stary i "hype" na niego już dawno się skończył. Była już druga edycja i jak widać nie przyniosła ona jakoś bardzo dużego zainteresowania.
według mnie również tryb sie wypalił a atmosfera na nim jest mega toksyczna
(18-March-2019 15:19:43)Fro9 napisał(a): [ -> ]według mnie również tryb sie wypalił a atmosfera na nim jest mega toksyczna
+1
(16-March-2019 21:30:43)Mefisto720 napisał(a): [ -> ]Brutal Life zżera bardzo dużo zasobów - Banan wielokrotnie o tym mówił.
Nie oszukujmy się, tryb jest już dość stary i "hype" na niego już dawno się skończył. Była już druga edycja i jak widać nie przyniosła ona jakoś bardzo dużego zainteresowania.
Wcale, 3/4 serwera kupiło brutala, klucze, dziennie było po 25 osób. Niestety po tym jak zaczęło wywalać serwer, 3 dni z rzędu dużo osób od brutala odeszło i myślę że można by zrobić następną edycję bądź zastąpić go innym lepszym trybem.
@up
Nowej edycji nie będzie jak napisał Banan. Nowe tryby cały czas są w trakcie tworzenia, więc spokojnie znajdziesz coś dla siebie

Dalsza dyskusja nie ma sensu
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.