MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] Beke mam z waszych procedur ale chce unbana lub wyjaśnienia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Wilczek507
Czy byłeś kiedyś karany?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: (Napisane niżej)
Treść Bana: Bugowanie gierki
Osoba banująca: Maciewek
Serwer: MineFox

Dobra gdzieś mam wasze formalności. Bez żadnego wyjaśnienia ani przynajmniej "Hej", "Cześć" Dostałem bana na tym serwerze z lisem. No spoko bugowanie gierki, jasne. Szkoda że bez wyjaśnień, tylko nasyłanie pseudo graczy i wydobywanie sposobu na "Zbugowanie Głów" - Co jest śmieszne, bo opcja była Kur** jak byk. Pewnie sami administratorzy nie wiedzą jak to się robi, dlatego nie będe mówił o co chodzi i jak to się mówi. Chce aby jakiś miły admin <3 NP. Maciewek (Kocham cie stary) skrócił mi te męki, bo fajnie się w sumie grało na tym serwerze (Jak pomyślę ile budowalem ten mobgrinder to mi się rzygac chce XD), w sumie chyba najlepszy w jaki grałem w tym roku. Spoko dostać bana na jakiś tydzień i to na Skyblock, ale na cały serwer? ;_;
Trochę żal że nie sprzedałem więcej głów. A poza tym administracja to straszne sztywniaki, zamist rozwiązać to w jakiś KREATYWNY SPOSOB, to bez wachania zbanowali gracz, no szkoda. To ten Chciałbym wyjaśnien i skrócenia bana, jeśli ktoś to w ogóle przeczytał i nie ma tego w asshole. Pozdrawiam Rolleyes
Cześć

skoro gracze i administracja nie wiedzą o twoim tajemniczym sposoby na głowy graczy to znaczy że nie jest to normalne. Pod warunkiem, że wywalisz wszystkie zbugowane przedmioty, to dostaniesz unbana. Skontaktuj się ze mną na serwerze.

Odbanowanie zaakceptowane. Miłej gry Big Grin
Przekierowanie