MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Propozycja] Komenda /drop
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,
Tak sobie pomyślałem, że skoro na MEGARPG istnieje komenda /drop która pozwala mam decydować czy będziemy w stanie wyrzucać przedmioty czy też nie, to na GTA również tak owa by się przydała. Często mam sytuację że przez przypadek coś wyrzucę i myślę że nie tylko ja Tongue
Myślę że pozwoliło by to uniknąć sytuacji takich chociażby jak pamiętna sytuacja z Karambitem https://youtu.be/yx9mvNdUMXM xD
Ja jak najbardziej za - sam chciałem coś takiego napisać, lecz zazwyczaj jestem od wypisywania bugów i wzbogaceń do już dodanych rzeczy i wtedy nie chcę dodawać kolejnych postów z nie wiadomo iloma dodatkami często wiążącymi się z przebudową istniejących już pluginów/skryptów xd.
Na gta już kiedyś chciałem ją wprowadzać albo nawet wprowadziłem ale coś kojrze że nie będzie ona kompatybilna z broniami i w efekcie czego będzie można je kopiować... (tam się domyślnie nie da ich wyrzucić poprzez przycisk odpowiedzialny za wyrzucanie).
No to w tej sytuacji faktycznie nie ma sensu tego wprowadzać.
Jeżeli ma to umożliwić kopiowanie czegokolwiek w jakiś sposób, to już obejdzie się bez tego Tongue
Albo najprościej zmienić wyrzucanie na przycisk, którego się nie używa
(17-March-2019 11:02:03)TheIroNGamePlay napisał(a): [ -> ]Albo najprościej zmienić wyrzucanie na przycisk, którego się nie używa

To nie takie proste, bo przycisk którym wyrzucasz również działa jako przeładowanie broni.
PS. Sprawdzałem
Dokładnie Milo ten którym wyrzucasz reloadujesz broń, to właśnie dlatego blokada tego dropu może być problematyczna.
Przekierowanie