Witam , ostatnio z wd dzieje sie cos bardzo zlego. Chodzi o to ze praktycznie co drugi spotkany gracz uzywa wspomagaczy. Rozumiem administracje szanuje to i wogole ale proponuje zrekrutowanie kilku policjantow strikte pod wd gdyz sa oni tam najbardziej potrzebni.
Potwierdzam a jeśli nie policjantów to moderatorów z możliwością sprawdzania bo to co się teraz dzieje przechodzi ludzkie pojęcie a administracji nie ma praktycznie.
No na WD raz admin wbije i sprawdzi max 1 osobe która nawet nie jest podejrzana i sobie pójdzie.
Na prawde zrobcie cos z tym bo kompletnie nie da sie grac ...
Nikt tam siedzieć 24/7 nie będzie a jak cheater będzie chciał to zawsze powróci - coprawda zawsze powróci jako zero ale zrobi to, więc oczekiwanie że ktoś będzie siedział non stop nijak ma się do rozwiązania problemu.
Skontaktowałem się z Invicjuszem w celu otrzymania paczki dla serwera. W ciągu następnego tygodnia najpewniej wprowadze ją experymentalnie na WD w efekcie czego tylko przez blazingpack 1.8 będziecie mogli tam grać. Zgodnie z życzeniem temat cheaterów powinien być zażegnany. Jak to się przełoży na rozgrywkę wyjdzie w praniu.
Najlepiej tym skomentować tak „ Cheterzy były są i będą zawsze” Możemy jedynie ograniczać ich liczbę

Blazing Pack? Ehh ja zawsze grałem na forgu ponieważ mogłem wgrywać fajne modyfikacje do PvP. Myślę że przez to 40-50% graczy przestanie grać ponieważ nie będzie im się to podobać. Dla mnie tak 50/50 ponieważ i tak chciałbym zostać na forgu.
Ja tam i tak nie gram na innych wersjach niż BP 1.8.8 xd
(16-March-2019 21:38:02)Deltaron napisał(a): [ -> ]Blazing Pack? Ehh ja zawsze grałem na forgu ponieważ mogłem wgrywać fajne modyfikacje do PvP. Myślę że przez to 40-50% graczy przestanie grać ponieważ nie będzie im się to podobać. Dla mnie tak 50/50 ponieważ i tak chciałbym zostać na forgu.
Wiec przestaniesz grac. Chciałeś zmian to je dostaniesz, teraz nie płacz że coś ci nie pasuje gdy są podejmowane kroki, bo to nie koncert życzeń wokół twojej osoby.