MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Błąd!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!
Wiem że ten błąd był zgłaszany ale o nim wspomne. Otuż na nowej mapie da się przetopić netherrack po czym otrzymuje się Vortex. Proszę o naprawienie tego ponieważ potworom jest strasznie trudno jak cała drużyna wojowników strzela z ognistych kul.
Chyba nie da się tego naprawić :/ Ale da się chyba zablokować tak jak z infernem można go było przerobić na proszek a teraz się nie da.
Daj diaxa!To nic nie kosztuje
Można zmienić item vortexa, na no nwm...
Blaze rod xd
Danio wybacz prześcignąłem cb bo Banan na ts dostał o tym info ode mnie Big Grin

Jeśli o mnie chodzi wystarczy w pluginie dodać listener/event/metodę która zablokuje przetapianie netherracku i po sprawie (to dla kumatych) Banan mówił że jak będzie mieć biurko (co dziś powinien mieć wg wskazań z chatboxa na forum) to naprawi wszystko co mu tam zgłosiłem

PS: nwm czy Banan wie o tym że można tam zrobić withera na nowej mapie i griefować go

(26-August-2015 20:01:51)Camrakor_14 napisał(a): [ -> ]Można zmienić item vortexa, na no nwm...
Blaze rod xd

to by mogło pomóc, lecz przypominam iż do vortexa jak i pioruna nie zrobiono uwarunkowania iż ItemStack zawiera item metę (opis) więc to jest bez znaczenia czego użyjesz czy netherowej cegły, czy broni vortexa to oba strzelą, lecz w wypadku zmiany itemu inferno by mogli robić a o uwarunkowaniu dla inferno nie wiemy nic wiec byłoby lepiej zrobić jak ja nasunąłem Big Grin
UP@ Blaze Rood to inferno "_"
Błąd Jurz zostaw Zgłoszony Przez IronHide
Więc do zamknięcia Wątku
Zamykam banan wie o tym

Wysłane z mojego LG G3 przy użyciu lodówki
Przekierowanie