MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Rekrutacja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, tesasz odszedł z administracji więc ms szuka nowego pomocnika. Mam propozycję: "zresetować" czas do napisania następnego podania dla wszystkich. Chodzi mi o to że jak np. ktoś napisze podanie ale mu nie wyszło to kolejne może napisać za 30 dni. Proponuję, aby dla każdego gracza się to zresetowało, żeby każdy mógł pisać nie odczekując tych 30 dni.
Jestem by tego nie było. Odczekać, to odczekać te 30 dni
ta zresetować i zaa już tu widzę spam podaniami, że własnych wątków idzie nie odczytać, co innego ty byś sobie pewnie po napisaniu podania co chwila o to samo prosił. Na nie tak jak @UP
Fala podań :V Jeśli ktoś miał szanse, nie wykorzystał jej, nie popisał się czy coś tam . Server chyba aż tak bardzo nie upadnie jak nie bedzie jednego pomocnika przez kilka dni więcej Smile
Hmm... zauważyłem że wypowiedzieli się prawie sami pomocnicy. Tak to wygląda:
Pomocnicy mają to gdzieś ważne że sami są nie interesuje ich że inni gracze też chcą mieć szansę.
Gosia. Wszyscy ją lubią więc pewnie będzie chciała to rach ciach podanie napisane i już pomocniczka. Ostatnie podanie Kalis odrzucił ale wszyscy byli tam na tak. A czym się różniło jej podanie od mojego? Rok starsza. Z resztą w moim podaniu napisała że chcę być pomocnikiem dla vipa. Napisała to bez dowodów, a wszyscy jej wierzą. Tak ją lubicie.
Ja mam niedużą reputację. Można powiedzieć że jestem jednym ze słabszych w grupie najlepszych albo jednym z najlepszych w grupie najsłabszych. Mimo to uważam że byłbym dobrym pomocnikiem, jak wiele innych osób. Spójrzcie ile skarg zamieściłem. Serwer byłby jeszcze czystszy gdybym był pomocnikiem, jak inni gracze np. onearmshooter. Ale nie, Wy wolicie Gosię, nie widziałem żeby kiedykolwiek zamieściła jakąś skargę. Trochę odszedłem od tematu ale napisałem wszystko co pomyślałem w tym czasie. Pozdrawiam.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie