MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] _ZombieCookie_
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: _ZombieCookie_
Czy byłeś kiedyś karany?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ reklama (powód bana) dotyczy serwera SzybkiegoBanana i jest raczej żartem a nie faktyczną reklamą (na serwerze minefox.pl "zareklamowałem" royalcraft.pl a oba te serwery należą do
jednej osoby)
Treść Bana: Reklama
Osoba banująca: NorthWind
Serwer: Minefox.pl

Zauważyłem, że adres: royalcraft.pl przekierowuje na Mineserwer.pl ale nie zmienia to faktu, że jest to 1 z serwerów banana
(11-March-2019 19:42:14)_ZombieCookie_ napisał(a): [ -> ]Nazwa użytkownika zbanowanego: _ZombieCookie_
Czy byłeś kiedyś karany?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ reklama (powód bana) dotyczy serwera SzybkiegoBanana i jest raczej żartem a nie faktyczną reklamą (na serwerze minefox.pl "zareklamowałem" royalcraft.pl a oba te serwery należą do
jednej osoby)
Treść Bana: Reklama
Osoba banująca: NorthWind
Serwer: Minefox.pl
Tylko że już ten serwer nie istnieje i uznano to za reklame więc ban jest według mnie słuszny.
Dopiero teraz zauważyłem, że ten adres przekierowuje na Mineserwer.pl, lecz dalej jest to jeden z serwerów SzybkiegoBanana
Gracz ten próbuje oszukać administrację, pisze że nie był karany, a był: http://mineserwer.pl/Temat-ZombieCookie
(11-March-2019 21:20:07)Dadudze. napisał(a): [ -> ]Gracz ten próbuje oszukać administrację, pisze że nie był karany, a był: http://mineserwer.pl/Temat-ZombieCookie

Nie wiedziałem o zgłoszeniu a o samej sprawie sam zapomniałem
Zamykam tą prośbę o UB do czasu, gdy osoba banująca zechce wypowiedzieć się. Nie rozumiem po co się zwykli użytkownicy wypowiadają w tej prośbie skoro nic nie wnoszą cóż warny poleciały.
Cześć!
Bana otrzymałeś ze względu na to, że napisałeś royalecraft zamiast royalcraft. Jednak ze względu na to że taki serwer nie istnieje, otrzymujesz ub.
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie