Twój nick z forum: Zalmar
Nicki osób posądzonych: McTrawaPl
Najdokładniejsza data zdarzenia: Przed chwilą
Opis zdarzenia: McTrawaPl wrzucił mój post do kosza z tego względu że on się nie nadaje na to forum ale ten post został napisany w dziale Off-Topic i w tym dziale mógł on zostać napisany
Jak mi napiszesz co tym wątkiem wnosiłeś do off-topica to go przywrócę.
Chodziło o to by gracze serwerowni craftboard.pl poznali historie poznawania ziemi bo ten film pokazywał właśnie dokładne jej powstawanie i dlatego chciałem się z wami tym podzielić.
Przywrócę ten wątek pod warunkiem, takimże jeśli przez jeden dzień nie będzie tam sensownego posta związanego z tematem to z powrotem go wyrzucam do kosza.
(11-March-2019 12:32:06)McTrawaPl napisał(a): [ -> ]Przywrócę ten wątek pod warunkiem, takimże jeśli przez jeden dzień nie będzie tam sensownego posta związanego z tematem to z powrotem go wyrzucam do kosza.
Ale niech się nawet wypowiadają bezsensownie co ci to szkodzi ?. Ty na to nie możesz mieć wpływu bo nie siedzisz na ich komputerach

(11-March-2019 19:38:59)Zalmar napisał(a): [ -> ] (11-March-2019 12:32:06)McTrawaPl napisał(a): [ -> ]Przywrócę ten wątek pod warunkiem, takimże jeśli przez jeden dzień nie będzie tam sensownego posta związanego z tematem to z powrotem go wyrzucam do kosza.
Ale niech się nawet wypowiadają bezsensownie co ci to szkodzi ?. Ty na to nie możesz mieć wpływu bo nie siedzisz na ich komputerach 
Jeżeli będą wypowiedzi niezwiązane z tematem jak najbardziej można podjąć kroki do skasowania wpisów/zamknięcia tematu.
Temat przywrócony jakiś czas temu. Zamykam.