MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Zegar Czasu - Klucz do wygranej
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!
Zegar Czasu został MOCNO zbufowany.
Większość graczy prosi o usunięcie tych bufów! Już piszę dlaczego:
1. Załóżmy że jakiś gracz robi koxa, robił go z 10 minut, już jest przygotowany na fajne "expienie" na wrogach lecz gracz z przeciwnej drużyny posiada Zegar Czasu! . Gracz zjada koxa i po 2 sekundach przeciwnik klika w zegar i już go nie ma. Zegar jeśli się nie myle ma 25 sek. odnowienia a robienie koxa zajmuje około 10 minut.
2. Używasz rogu aby klepać się z jakimś przeciwnikiem z boskimi, lecz przeciwnik ma nasz niesamowity Zegar Czasu!! Ty tracisz siłę, regenerację i speeda 4 i przeciwnik w tej chwili ma bardzo duże szanse aby cię zabić.

Proponuję usunięcie tego usuwania efektów ponieważ jest to zbyt OP.
Można by dodać np że dostajesz Szybkość, Szybkość kopania 2 i regeneracje na 10 sek zamiast czaru usuwania efektów. Spowolnienie wrogów jest w porządku ale no ten na prawy przycisk myszy to jest zbyt dobry co może potwierdzić wiele graczy.
Myślę że zmiany które zaproponowałem wejdą na serwer ponieważ wtedy zegar byłby dobrze zbalansowany a nie jak jest teraz.

Pozdrawiam, Attrrex :-)
Według mnie zegar to dobry przedmiot i nie trzeba go zmieniać czemu?
1.Można łatwo zabić kogoś mocnego wystarczy zdjąć mu efekt z rogu
2.Nie ma tak że ktoś ma diax set i do końca gry nie da się go zabić
To moja opinia pozdrawiam
Proponuje bliżej zapoznać się jakie efekty likwiduje zegar.
Zegar nie likwiduje regeneracji... A więc koxa na pewno nie zmarnujesz. Dlatego zegar jest teraz idealnie wyważony. Wreszcie nie ma sytuacji, że ktoś robi sobie diax set, koxy, siłki i jest nieśmiertelny do końca gry.
Tak jak już napisał Michał01010 chyba do końca nie wiesz jak działa zegar czasu. Wcześniej był on słaby i każdy to potwierdzi ale no dobra przyczepiłeś się do zagara czasu a ja ci powiem ,że róg jest zbyt op bo daje za dużo buffów, i możemy tak dyskutować o każdym boskim przedmiocie: "ten słaby" "ten zbyt OP" "ten nie dopracowany" to czego wy wreszcie chcecie ? Każdy boski przedmiot na trybie jest dobrze wyważony i nie widzę przeszkód żeby to zmieniać a to ,że 2-3 graczom się nie podoba to nie muszą grać na WD , serwer nie ucierpi a gra stanie się o wiele lepsza. Oczywiście ,że jestem za tym żeby zegar został taki jaki jest i nie ma potrzeby tego zmieniać.
chłopie nawet nie wiesz jak działa przedmiot który opisujesz i coś tam płaczesz nie rozumiejąc podstawowych zasad jego działania mimo że są opisane na forum... daj spokoj bo nikt cie tutaj poważnie nie będzie już brał...

Argumenty kompletnie bezsensowne, wypisując takie farmazony od razu napisz:
rog zbyt op bo można zabić na pare hitów...
inferno zbyt op bo można wystrzelić aż 6 pocisków w sekunde...
luk wiary zbyt op bo nie trzeba strzał...
vortex zbyt op bo mozna szybko uciec lub do kogos dobiec podczas walki...
klatwa zbyt op bo jak ktos ma uciec gdy w niego sie trafi...
Przekierowanie