MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowa broń
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Mam pomysł na nową broń która będzie miała nazwę crystalgun:
-będzie strzelał kwarcem w teksturze kosy
-będzie produkował 64 sztuki kwarcu tak jak elficki luk strzały
-Na 3 strzały będzie zabijał potwora
-Pociski będą wystrzeliwywane jak atak zniszczenia tylko jednym pasmem jak ognisty ziew.
-gdy wystrzelisz pociski z broni będą wypadać patyki
-otrzymasz dostęp do komendy /crystal

Mam nadzieję ze pomysł wam się spodobał i ze dodacie taką broń koszt to 1 sms o wartości 30.25 zł netto (broń została stworzona na podstawie machinegun w gta).Proszę o dostem do komendy za darmo ponieważ ja ją wymyśliłem.
dlamnie todobry pomysł
Głupie, jest już wystarczająca ilość broni, i ty jeszcze chcesz za darmo.... ;x
Ja mam pomysł :

-Nazwa broni : Dysk Planisferyczny
-Koszt: 20zł netto
-Opis: Po kliknięciu prawym dysk podobnie jak młot zostaje wystrzelony i wraca za 2,45min , po wystrzeleniu gracz który go rzucił dostaje :

-Siłę II za 2Sek
-Szybkość II na 7sek
-Oraz ulecza mu całe HP
-Jeżeli w promieniu 5kratek znajdował by się 1 potwór dysk by nie zadziałał dopiero kiedy w promieniu jest 2+ potworów albo nie ma żadnego potwora dysk zadziała !
-Wszyscy wojownicy w promieniu 10kratek dostają miecz wojownika !
Czepion...... i kto by to kupił?
Moim zdaniem by to było lepsze niż róg !
(26-August-2015 13:48:01)onearmshooter napisał(a): [ -> ]Głupie, jest już wystarczająca ilość broni, i ty jeszcze chcesz za darmo.... ;x
nie głupie i ja tą broń wymyśliłem bezemnie by jej nie bylo dlatego za darmo geniuszu a ta broń by była ciekawa i pozyteczna dla wojowników bez lepsze to nic armagedon nawet Smile .
Broni jest od luja! Po co wam nowe.
Ps: Jej na WD została dodana klasa drwal którą proponowałem.
Jestem na NIE. Już sam piszesz że to lepsze od armagedoniska/młota thora to w pałę nie chce mi się na to patrzeć szczególnie jeśli za darmo jest ta broń dla kogoś kto to wymyślił to żebractwo i hamstwo (za przeproszeniem) nic tylko X takie coś, od sb dodam że bronie nie tyczą się klimatu GTA tylko magii. Pomysł nieprzemyślany, niedopracowany (nie opisałeś co będzie przedmiotem o postaci crystal guna) Smile

PS: słownik nie boli, ortografia mnie dobija, zdania prawie że niekończone tylko urywane to w ham mi się chce tego słuchać
Iron, on pisał to tylko po to żeby mieć coś dobrego za free
Stron: 1 2
Przekierowanie