MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] skarga na policjanta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Twój nick z gry:[Other12]
[b]Nicki osób posądzonych:[maciuszek]
[b]Najdokładniejsza data zdarzenia:[08.03.2019 17.45]
[b]Opis zdarzenia:[dostałem nieslusznego bana za przekleństwo a napisalem kuwa a pozatym powinienem dostać muta Tongue]
[b]Dowody:[screen]
[b]Sugerowany wymiar kary:[ kara mi obojętna ale żeby nie była byle jaka]
[b]Serwer:[minefox.pl]
Nie zbanowałem Cię tylko i wyłącznie na podstawie wulgaryzmu, ale również na podstawie twojej historii banów/mute'ów:
http://minefox.pl/bany/history.php?uuid=...&from=bany
Jest tam 16 banow/mutow.
Im ,,bogatsza historia'' tym dłuższa kara.
[quote='maciuszek1' pid='361403' dateline='1552064810']
Nie zbanowałem Cię tylko i wyłącznie na podstawie wulgaryzmu, ale również na podstawie twojej historii banów/mute'ów:
http://minefox.pl/bany/history.php?uuid=...&from=bany
Jest tam 16 banow/mutow.
Im ,,bogatsza historia'' tym dłuższa kara.

ale to nie jest wulgaryzm Tongue wienc za co ten ban ? juz prendzej rozumniem muta
,,Ku**a'' to nie jest wulgaryzm? Nie rozśmieszaj się.
Tutaj wycinek z regulaminu:
Cytat:5.Zabrania się używania wulgaryzmów, obraźliwych słów bądź treści w stosunku do użytkowników, administracji lub serwera.
(08-March-2019 19:16:41)maciuszek1 napisał(a): [ -> ],,Kurwa'' to nie jest wulgaryzm? Nie rozśmieszaj się.
Tutaj wycinek z regulaminu:
Cytat:5.Zabrania się używania wulgaryzmów, obraźliwych słów bądź treści w stosunku do użytkowników, administracji lub serwera.
ygghh napisalem kuwa i mogą ci to typy potwierdzić
i nie kłam jeżeli jesteś uczciwym policjantem
Cytat:ygghh napisalem kuwa i mogą ci to typy potwierdzić
i nie kłam jeżeli jesteś uczciwym policjantem
Dobra akurat napisałeś kuwa. Błąd z mojej strony, ale czy napisałeś bez litery czy z cenzurą nie ma znaczenia.
Wulgaryzm to wulgaryzm.
Zamykam skargę do czasu konkretnej wypowiedzi - osoby zaznanej z tematem.
Uff,
Dzięki Afrapul za zamknięcie wątku bo dyskusja byłaby pewnie na kilka stron.
Proszę ukarać warnem osoby nie będące stroną w wątku za wypowiadanie się - przypominam w skargach wypowiadają się tylko osoby będące stroną w skardze (czyli składający skargę, oskarżony i administracja) - proszę przypomnieć sobie regulamin działu skarg.

A w temacie Other12.
Ręce opadają, trzeba mieć tupet jeśli tak często sie używa wulgaryzmów i jednocześnie upominać się, że dostało się bana na 30 min zamiast muta. To administrator podejmuje decyzje jak Cię ukarać nie Ty. Skoro temat trafił do mnie przeglądnąłem sobie Twoje logi i policzyłem wszystkie wulgaryzmy za które nie zostałeś ukarany. Jest tego dobrych kilka stron. Zatem wydłużam Ci bana czasowego do 16 dni, hmm no w zasadzie perma powinienem dać. Gdyż żadne upomnienie jak i krótkie bany nie dają efektu.
Takich graczy jak Ty nie potrzebujemy na serwerze i nie są oni mile widziani. Jeśłi nie potrafisz się dostosować do zasad panujących na naszej serwerowni nie musisz tutaj grać. Natomiast jak nie będzie Cię na serwerze na pewno wiele osób poczuje się znacznie lepiej nie widząc na chacie Twojego słownictwa.

Pozdrawiam
Spinning

GRACZ SKŁADAJĄCY SKARGĘ OTRZYMAŁ KARĘ ZGODNĄ Z REGULAMINEM
Przekierowanie