MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Nie można zrobić sklepu ze sztabą żelaza
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam problem jest taki ze nie można otworzy sklepu ze sztabkami żelaza wyprodukowanymi przez golemy w tym momencie moja inwestycja w proszek jest bez sensu. wydaje mi sie ze powinna byc jakas notka napisana na spawnie. mam nadzieje ze to naprawicieAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
A jaki tryb i serwer?
Nie mozna i nie bedzie to zmieniane. Zostalo wylaczone sprzedawanie zelaza na kazdym serwerze. To nie jest bład tylko specjalnie tak zostalo zrobione wiec nie ma co naprawiac. Smile
no ale czemu nie można tego naprawić przecież to jest źródło zarobku i jak ktoś chce taki sklep to czemu mu bronicie?
to jest nie sprawiedliwe według mnie. powinniście poinformować gracza ze sprzedaż żelaza jest niedostępna

skyblock mineserwer
Ponownie zaznaczam to co już Kociak08 pisała, TO NIE JEST BŁĄD. Taki był i jest zamysł na Sky Blocku aby niektórych itemów nie dawało się sprzedawać za pomocą sklepu na wyspie. I specjalnie zostało to zablokowane swego czasu aby nie było kombinowania z automatami, sprzedawaniem poniżej opłacalności ekonomicznych itd...
Dlatego podjąłem dwie edycje wstecz decyzje, że niektóre itemy specjalnie nie są dostępne.

Pozdrawiam
Spinning

PS. Zamykam gdyż jest do odkop, temat już był poruszany jakiś czas temu.
Przekierowanie