MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Poradnik] Wszystko o Identities czyli jak zachować rangi po reinstalacji ts3
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wiem że pewnie słaby poradnik ale zawsze coś dla osób zielonych Wink.

Witam otóż postanowiłem napisać poradnik na temat jak zachować identities po reinstalacji clienta ts3.

1.Zacznijmy od tego czym jest "identity".

Więc tak identities jest to unikalny idenfikator , jak wcześniej wspomniałem jest unikalny co znaczy że po usunięciu nie odzyskamy go ponownie bez wcześniejszego zapisania a najlepiej wysłać sobie jeszcze na email bo zawsze możemy mieć formata kompa Wink.

2.Gdzie znajdę Identity.

Identity znajdziemy gdy przejdziemy do settings -> identities (ctrl+i) pojawi się lista wyglądająca tak o:
[Obrazek: FXQ9D6c.png]

3. W jaki sposób zapiszemy swoje id?
[Obrazek: 8t2w5LM.png]

Wybieramy ID które chcemy zapisać w taki sposób aby było one zaznaczone tak jak widać na ss powyżej (ID "мαтι™.").
Następnie klikamy przycisk "Export", pojawi się ostrzeżenie żeby nikomu nie wysyłać tego pliku, oczywiście to rozumiemy i klikamy "Yes"

Następnie wybieramy ścieżkę gdzie ma się zapisać nasze ID.

"Okej mam już zapisane swoje ID ale jak je mam wgrać żeby odzyskać swoje rangi?"

W tym przypadku wystarczy nacisnąć przycisk "Import" i wybrać zapisany wcześniej plik, zaznaczyć ID które wgraliśmy i nacisnąć przycisk "Default" oraz podczas łączenia się do ts'a wybrać je w zakładce "Identity"

Spodobał się poradnik zostaw + Smile.
Nie wiem czy nie widziałem gdzieś tego poradnika.. Jeśli się okaże że sam zrobiłeś dam plusa.
Przekierowanie