MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UNBAN
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Maaaniak
Czy byłeś już kiedyś karany na naszej serwerowni?: Nie, nie byłem.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chciałbym dostać unbana, ponieważ dostałem bana za "Kopanie na AFK czy też używanie Tinytasku." Tinytaska nie używam, a jeśli chodzi o kopanie na AFK. Rozmawiałem wtedy z kolegą na TeamSpeaku i powiedział mi, że ktoś napisał "Maaaniak czy jesteś" zacząłem szukać na chatcie tej wiadomości po czym po upływie może 5 sekund dostałem bana, bez jakiejkolwiek możliwości reakcji bo kilka/kilkanaście sekund to trochę mało :/ Świadkiem tego zdarzenia jest mój kolega MojoV2.
Treść Bana: Kopanie AFK - [chyba] Tinytask, brak kontaktu
Osoba banująca: pixieily
Serwer: Minefox.pl (Survival)
Na odpisanie dałam ci 2 minuty [sprawdziłam jeszcze w logach, swoich plikach z gry i faktycznie były to prawie dokładne 2 minuty, odstęp czasu to 13:40:28 - 13:42:31 od pierwszej wiadomości do nadania bana], skoro shiftowałeś przy stoniarkach kopiąc miałam nadzieje że jakikolwiek znak życia dostane, ale niestety go nie dostałam.
Ten shift mnie zaniepokoił, dlatego dałam dłuższego bana prawdopodobnie za TinyTaska.
Odbanowanie odrzucam, jakbyś jeszcze chciał o tym pogadać zapraszam na Centrum Pomocy MF na TS3 Tongue
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie