Cześć, na początku mojego expienia na expowisku 40 sprawdziłem koszt Maski Ducha Lasu. Podczas gdy kończyłem grę na tym expowisku, zobaczyłem, że koszt zmienił się z 64 Fragmentów Drzewcowego Golema na 64 Orkowe Latarnie. Według mnie koszt tej maski jest i był duży więc ciężko było ją w jakikolwiek sposób zdobyć, ze względu na mały % dropu Orzechowego trzonu (V). Moim pomysłem jest zmniejszyć koszt maski z 10 trzonów do 9-5 lub zwiększyć % dropu tego przedmiotu. Latarnie mogą w zupełności zostać, jedyne co to zrobić coś z tymi trzonami, bo za rzadko one dropią.
Teraz masek się tak łatwo nie da zdobyć i to jest celowo zrobione, nawet na moim expowisku, żeby maskę zdobyć trzeba 10 itemów na przywołanie bossa i 18 itemów które dropią z bossa, więc nie narzekaj

Skoro AŻ tak ciężko zdobyć itemy na artefakty to można byłoby zmniejszyć ten koszt w takim razie o chociażby 10%...
Nic zmniejszane nie bedzie proste maski miales na poczatkowych expowiskach, im dalej dochodzisz tym maski sa drozsze i nic sie w tym zakresie nie zmieni. Na 80+ się dopiero zapłaczesz, więc aktualnie to żaden problemu - dzięki temu trzony wysoko poziomowe mają i będą mieć znacznie większą wartość

Drop na trzony oczywiscie z kazdym expowiskiem tez jest mniejszy i o to wlasnie chodzi.