24-February-2019, 20:01:07
Witam. Mój nick z serwera TukuTukuLin43. Niedawno powróciłem do grania w minecraft po przerwie i od niedawna gram na tym serwerze, głównie na trybie Wojownicy Dusz. Na serwerach obecnego właściciela grałem jeszcze na wersji 1.5.2 (na craftboard/craftserver). Na tych na wyższych wersjach również (1.6-1.7). Grałem kiedyś sporadycznie na minefox, ale nie tak żeby na stałe (teraz planuję pograć na stałe). Grałem na mcsurvi jeszcze zanim obecny właściciel je przejął (czyli długo). Ogólnie najwięcej grałem na mcsurvi anihilacja (miałem około pół klas i zakupione stałe boskie przedmioty). Ale po jakimś czasie na anihilacji były pustki i poszedłem grać na wojownicy dusz na mineserwer. Grało tam wielu cheaterów więc odszedłem od serwerów SzybkiegoBanana. No grałem jeszcze troche na mcsurvi pvp albo mcsurvi army itp. ale tryb anihilacja lubiałem tam najbardziej. Właśnie niedawno stwierdziłem, że zobaczę czy jest jeszcze jakieś grywalne wojownicy dusz i okazało się, że jest więc gram tutaj i zamierzam wbić topke
Niedawno dostałem niesłusznego bana od laska660 co mnie zdziwiło i zasmuciło ponieważ nic nie zrobiłem, lecz sprawa została już wyjaśniona i otrzymałem unbana. Jeszcze nie mam żadnej klasy ale już zbieram
I witam ogólnie.