MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Brak wsparcia wersji 1.13.2
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, przybywam z zapytaniem czy będzie wspierana a jak tak to w przeciągu jakiego okresu będzie można wejść na serwer z wersji 1.13.2 ? Bo tak szczerze jak ktoś już gra na wersji 1.13 to wchodzi na tą najnowszą bo jak wiadomo wersja 1.13 skończy się na końcówce 2 (1.13.2) mojang pracuje już nad wersją 1.14 więc przydała by się mała aktualizacja wersji Smile
@refresh
Wczoraj testowo dodałem wsparcie najnowszych wersji Minecraft 1.13.X na serwerach MINESERWER, MINEFOX MCSURVI. Jednak na najnowszych wersjach nie działa jeszcze logowanie premium, po prostu logowanie się nawet z kontem premium wymaga wprowadzenia swojego hasła.
Myślę, że logowanie nie wprowadza większego problemu ponieważ i tak nie mogłem wcześniej zalogować się z kontem premium...
(04-March-2019 18:30:22)Krystian napisał(a): [ -> ]Wczoraj testowo dodałem wsparcie najnowszych wersji Minecraft 1.13.X na serwerach MINESERWER, MINEFOX MCSURVI. Jednak na najnowszych wersjach nie działa jeszcze logowanie premium, po prostu logowanie się nawet z kontem premium wymaga wprowadzenia swojego hasła.
Ale wiesz że SzybkiBanan ma kod źródłowy tego pluginu na logowanie premium ?. Wystarczy że wpisze w kodzie wsparcie wersji 1.13.x i już gotowe.
(10-March-2019 22:00:54)Zalmar napisał(a): [ -> ]
(04-March-2019 18:30:22)Krystian napisał(a): [ -> ]Wczoraj testowo dodałem wsparcie najnowszych wersji Minecraft 1.13.X na serwerach MINESERWER, MINEFOX MCSURVI. Jednak na najnowszych wersjach nie działa jeszcze logowanie premium, po prostu logowanie się nawet z kontem premium wymaga wprowadzenia swojego hasła.
Ale wiesz że SzybkiBanan ma kod źródłowy tego pluginu na logowanie premium ?. Wystarczy że wpisze w kodzie wsparcie wersji 1.13.x i już gotowe.
Grunt to mieć zerową wiedzę i wypisać jakieś farmazony na forum żeby nabić pustego pozbawionego sensu posta xX

@temat
Rozwiązane więc zamykam.
(10-March-2019 22:00:54)Zalmar napisał(a): [ -> ]
Grunt to mieć zerową wiedzę i wypisać jakieś farmazony na forum żeby nabić pustego pozbawionego sensu posta xX
Pseudo minecraftowi specjaliści;s

@temat
Rozwiązane więc zamykam.
(12-March-2019 09:29:28)Admin napisał(a): [ -> ]Grunt to mieć zerową wiedzę i wypisać jakieś farmazony na forum żeby nabić pustego pozbawionego sensu posta xX
Pseudo minecraftowi specjaliści;s

@temat
Rozwiązane więc zamykam.
SzybkiBanan ale to jest konkretna prawda bo wystarczy wpisać wsparcie dla 1.13.x i tyle.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie