Witam, przybywam z zapytaniem czy będzie wspierana a jak tak to w przeciągu jakiego okresu będzie można wejść na serwer z wersji 1.13.2 ? Bo tak szczerze jak ktoś już gra na wersji 1.13 to wchodzi na tą najnowszą bo jak wiadomo wersja 1.13 skończy się na końcówce 2 (1.13.2) mojang pracuje już nad wersją 1.14 więc przydała by się mała aktualizacja wersji

Wczoraj testowo dodałem wsparcie najnowszych wersji Minecraft 1.13.X na serwerach MINESERWER, MINEFOX MCSURVI. Jednak na najnowszych wersjach nie działa jeszcze logowanie premium, po prostu logowanie się nawet z kontem premium wymaga wprowadzenia swojego hasła.
Myślę, że logowanie nie wprowadza większego problemu ponieważ i tak nie mogłem wcześniej zalogować się z kontem premium...
(04-March-2019 18:30:22)Krystian napisał(a): [ -> ]Wczoraj testowo dodałem wsparcie najnowszych wersji Minecraft 1.13.X na serwerach MINESERWER, MINEFOX MCSURVI. Jednak na najnowszych wersjach nie działa jeszcze logowanie premium, po prostu logowanie się nawet z kontem premium wymaga wprowadzenia swojego hasła.
Ale wiesz że SzybkiBanan ma kod źródłowy tego pluginu na logowanie premium ?. Wystarczy że wpisze w kodzie wsparcie wersji 1.13.x i już gotowe.
(10-March-2019 22:00:54)Zalmar napisał(a): [ -> ] (04-March-2019 18:30:22)Krystian napisał(a): [ -> ]Wczoraj testowo dodałem wsparcie najnowszych wersji Minecraft 1.13.X na serwerach MINESERWER, MINEFOX MCSURVI. Jednak na najnowszych wersjach nie działa jeszcze logowanie premium, po prostu logowanie się nawet z kontem premium wymaga wprowadzenia swojego hasła.
Ale wiesz że SzybkiBanan ma kod źródłowy tego pluginu na logowanie premium ?. Wystarczy że wpisze w kodzie wsparcie wersji 1.13.x i już gotowe.
Grunt to mieć zerową wiedzę i wypisać jakieś farmazony na forum żeby nabić pustego pozbawionego sensu posta xX
@temat
Rozwiązane więc zamykam.
(10-March-2019 22:00:54)Zalmar napisał(a): [ -> ] (04-March-2019 18:30:22)Krystian napisał(a): [ -> ]Wczoraj testowo dodałem wsparcie najnowszych wersji Minecraft 1.13.X na serwerach MINESERWER, MINEFOX MCSURVI. Jednak na najnowszych wersjach nie działa jeszcze logowanie premium, po prostu logowanie się nawet z kontem premium wymaga wprowadzenia swojego hasła.
Grunt to mieć zerową wiedzę i wypisać jakieś farmazony na forum żeby nabić pustego pozbawionego sensu posta xX
Pseudo minecraftowi specjaliści;s
@temat
Rozwiązane więc zamykam.
(12-March-2019 09:29:28)Admin napisał(a): [ -> ]Grunt to mieć zerową wiedzę i wypisać jakieś farmazony na forum żeby nabić pustego pozbawionego sensu posta xX
Pseudo minecraftowi specjaliści;s
@temat
Rozwiązane więc zamykam.
SzybkiBanan ale to jest konkretna prawda bo wystarczy wpisać wsparcie dla 1.13.x i tyle.