MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] 2puma12344
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: 2puma12344
Czy byłeś kiedyś karany?: Nie.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Nawet nie chodzi o UB, a samo skrocenie czasu bana. Moze wyjasnie sytuacje. Gram zazwyczaj pod wieczor, bo wtedy mam wolny czas. Wczoraj o godzinie 2 w nocy dostalem bana za kopanie na "afku". Ekipa sie zmyla, to stwierdzilem, ze sobie pokopie. Mialem akurat ustawiona klawiature na myszce i tak mi kopalo, bo na drugim monitorze ogladalem film przy komputerze. Nagle zaszla potrzeba na pojscie sie wysikac. Wracajac po uplywie 3 minut(?) zobaczylem komunikat, ze otrzymalem bana. Wszedlem od razu na ts'a zeby jakos wyjasnic ta sytuacje. Chwile poczekalem na pixieily, wytlumaczylem jak to wygladalo z mojej strony, lecz na marne. ;v To byly tylko glupie 3 minuty, a teraz mam czekac 5 dni? Takze prosze chociaz o skrocenie czasu bana. Pozdrawiam.
Treść Bana: Kopanie na AFK.
Osoba banująca: pixieily
Serwer: Minefox - Survival

[Obrazek: 93209361495698362183.png]
Tutaj wycinek z regulaminu:

Cytat:Korzystanie ze stoniarek

Zabrania się pod karą trwałej blokady korzystania ze stoniarek pozostając w stanie AFK.

Niestety ale codziennie łapie na moim "ukochanym" survivalu pełno osób kopiących AFK.
Ja nie mam zielonego pojęcia, czy ustawiłes sobie to na głupie 3 minuty, na całą noc, do wyczerpania kilofa, czy może z TinyTaskiem czy bez. Kopiąc te 3 głupie minuty akurat cie przyłapałam, łamałeś regulamin i powinieneś sie z tym liczyć Tongue
Myślę, że te kilka dni ci sie należy i spokojnie sobie odczekasz - odrzucam. Angel
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie